To super że Się udało w koncu chłopiec czy dziewczynka?Zaszłam po 2 inseminacji ale ciaza biochemiczna. Każda kolejna nie dała ciąży - udany pierwszy transfer po pierwszej procedurze in vitro. Aktualnie 35tydz ciąży
reklama
O jej i podchodzisz do in vitro? Nie chciałaś już czekać?Ja miałam 3 iui żadna bez efektu
Artemida90
Fanka BB :)
Chłopiec WiktorTo super że Się udało w koncu chłopiec czy dziewczynka?
Adziunia
3 bez efektu, nie było na co czekać
Kurde no to spore koszta, u nas na szczęście poszło szybko... 2 miesiące wizyt co 2 tygodnie i doszło do nseminacji i w sumie wyszło ok 3tys... Ale teraz zaczynamy od nowa historie. A wy dziewczyny, przed in vitro ile razy i czy w ogóle Mialyscie inseminacje?
Cudownie gratuluję i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.Chłopiec Wiktor
kolor nadzieji
Jestem po 30 i nie mam czasu już czekać staram się już 8 lat i chciałabym żeby się wreszcie udalo
O jej i podchodzisz do in vitro? Nie chciałaś już czekać?
Rozumiem i mimo że ja mam 26 lat też bym chyba tak zrobiła trzymam kciuki z całych sił żeby się udało na pewno się udaJestem po 30 i nie mam czasu już czekać staram się już 8 lat i chciałabym żeby się wreszcie udalo
kolor nadzieji
Dziękuję ja tobie też kibicuje[emoji847][emoji3590]
Rozumiem i mimo że ja mam 26 lat też bym chyba tak zrobiła [emoji6] trzymam kciuki z całych sił żeby się udało [emoji8] na pewno się uda [emoji106]
Ja jestem biorę glucophage xr 750x3Hej Dziewczyny. Faktycznie worek pieniędzy jest potrzebny na in vitro. Jak tak Was podczytalam to więcej wiem.
U mnie już po wizycie. Mam zwiekszony euthyrox i dodany gluco...cos tam (metformina) na insulinę. Dr uprzedzala że po tym mogę słabo się czuć na początku. Może jest tu ktoś na metforminie??
reklama
Ja mialam 3. Pierwsza biochemiczna. Potem bez efektu.Kurde no to spore koszta, u nas na szczęście poszło szybko... 2 miesiące wizyt co 2 tygodnie i doszło do nseminacji i w sumie wyszło ok 3tys... Ale teraz zaczynamy od nowa historie. A wy dziewczyny, przed in vitro ile razy i czy w ogóle Mialyscie inseminacje?
Podziel się: