I jak się czujesz podczas brania ? Poczatki były trudne ?Ja jestem biorę glucophage xr 750x3
reklama
Kolendra29
Fanka BB :)
Ja biorę 1000 xr. Pierwszy miesiąc nudności i czasem biegunki. Potem ok. Biorę już rok.I jak się czujesz podczas brania ? Poczatki były trudne ?
Tak nawet bardzo miałam stopniowo wprowadzane dawki. Najgorzej bylo przy 2z WC praktycznie nie wychodziłam. Ale. Potem organizm się przyzwyczaił i jest ok.I jak się czujesz podczas brania ? Poczatki były trudne ?
Kurcze...To porażka... przecież do pracy trzeba chodzić. Nie wiem jak to ogarnę. A ile trwała ta rewolucja ?Tak nawet bardzo miałam stopniowo wprowadzane dawki. Najgorzej bylo przy 2z WC praktycznie nie wychodziłam. Ale. Potem organizm się przyzwyczaił i jest ok.
Dziękuję za info. Boję się zacząć. We wt zaczynam nowa pracę i nie mogę sobie pozwolić na rewolucję zoladkoweJa biorę 1000 xr. Pierwszy miesiąc nudności i czasem biegunki. Potem ok. Biorę już rok.
Chyba coś kole tygodnia. Na szczęście miałam wyrozumialego pracowawce i współpracownikówKurcze...To porażka... przecież do pracy trzeba chodzić. Nie wiem jak to ogarnę. A ile trwała ta rewolucja ?
A i pociesze Cię powiedz jaka dawkę bierze? Bo np moja znajoma. Brała dużo mniejsza i tylko raz dziennie na noc i jej nic nie było.Dziękuję za info. Boję się zacząć. We wt zaczynam nowa pracę i nie mogę sobie pozwolić na rewolucję zoladkowe
reklama
Podziel się: