reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witaj u nas :-) jak dotąd u mnie 3 nieudane inseminacje. Jeszcze przed in vitro ;-) A jak diagnozowali zespół luf?
Ja przed in vitro miałam pięć nieudanych iui... Co do LUF, to przez rok miałam monitorowane owulacje, żadne Pregnyle, Duphastony nie pomogły, zawsze tworzyła się torbiel krwotoczna. W międzyczasie miałam sprawdzaną drożność jajowodów, miałam laparoskopię i histeroskopie, które nic nie wykazały.

reklama
Ja przed in vitro miałam pięć nieudanych iui... Co do LUF, to przez rok miałam monitorowane owulacje, żadne Pregnyle, Duphastony nie pomogły, zawsze tworzyła się torbiel krwotoczna. W międzyczasie miałam sprawdzaną drożność jajowodów, miałam laparoskopię i histeroskopie, które nic nie wykazały.
Pytam bo ja też mam tendencje do torbieli. Ostatnia 8cm. Czynnosciowa. Reagowalam na clo i inne stymulacje. Dawali mi ovitrelle na pekniecie przy cyklach sztucznych. A w naturalnych hmm mialam juz kilka razy torbiel. A jak z progesteronem ? U mnie za niski ...

Pytam bo ja też mam tendencje do torbieli. Ostatnia 8cm. Czynnosciowa. Reagowalam na clo i inne stymulacje. Dawali mi ovitrelle na pekniecie przy cyklach sztucznych. A w naturalnych hmm mialam juz kilka razy torbiel. A jak z progesteronem ? U mnie za niski ...
Hormony mam w porządku, choć AMH mam 2.8, no ale cóż dwudziestolatką to ja już nie jestem 😜 U mnie torbiele 4-5cm
Bierzesz dodatkowo jakieś suple? Chciałabym zacząć coś przyjmować, żeby podrasować niedobory.

Hormony mam w porządku, choć AMH mam 2.8, no ale cóż dwudziestolatką to ja już nie jestem 😜 U mnie torbiele 4-5cm
Bierzesz dodatkowo jakieś suple? Chciałabym zacząć coś przyjmować, żeby podrasować niedobory.
Biore wit D w kroplach, Wit C proszek, kwas foliowy i B complex ;-) stosuje dietę z Akademii Płodności

Czesc dziewczyny.Jestem zalamana.Wlasnie odebralam wyniki AMH i jest tak niski ze nawet nie mam szans na dofinansowanie do invitro-0,63.Nawet nie wiem czy wogole mam szanse na dziecko w jakikolwiek sposob.😭

Czesc dziewczyny.Jestem zalamana.Wlasnie odebralam wyniki AMH i jest tak niski ze nawet nie mam szans na dofinansowanie do invitro-0,63.Nawet nie wiem czy wogole mam szanse na dziecko w jakikolwiek sposob.😭
Cześć. Moja koleżanka miała ten sam problem. In vitro robiła 2 razy. Raz ze swoją komórką niestety poronila a 2 raz z dawczynia i udało się. Da się tylko kwestia jakości komórki. Teraz ma pięknego synka z adopcji komórki.

reklama
Do góry