reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witajcie kochane dawno się nie odzywałam do was ale śledzę was co u Was słychać. Jestem po pierwszej inseminacji niestety nie udanej...obecnie jestem 2 mc na tabletkach antykoncepcyjnych aby organizm się wyciszył o jak dobrze pójdzie to w maju działamy z in vitro. Ale mam pytanie do was zupełnie w innym temacie. Kuzynka mojego męża otrzymała od swoich 3 koleżanek które również starały się o dziecko i piły zioła ojca sroki nr 3 i zaszły! Kuzynka również starała się 3 lata i zaczęła pić te zioła i również zaszła w ciążę 2 cyklu. Jestem w szoku bo ona również starała się 3 lata tak jak ja i powiem szczerze szliśmy w łeb w łeb z tym wszystkim A ty taka niespodzianka. Pytanie moje do was kkvhsne czy wy słyszeliście coś o tych ziołach? Czy któraś ma jakieś z tym pozytywne doświadczenie? 😉
Mi się całkiem cykl rozlecial po ziolach. Ale wiele osób sobie chwali.

reklama
Co u Was Dziewczyny? Mam dziś doła. Mama walczy na pierwszym froncie w szpitalu zakaznym ... martwię się. Chyba od tego nadmiernego myslenia okres nadal zatrzymany. Nie mam leków, leczenia, usg, niewiadomo co dalej robić.odwolana laparo. Wszystko stoi w miejscu. W nowym cyklu planowalam robic testy owu bo już od jakiegoś czasu nie widzę objawów owulacji. Chce to poobserwowac... chociaż tak.
Mam nadzieję że u Was jakoś pozytywniej

U mnie też nie najlepiej. Chyba jakieś chorubsko mnie bierze. Boli mnie gardło jakieś bóle głowy mnie męczą zimno mi cały czas i do tego mam szum w jednym uchu co mnie strasznie irytuje tylko jak mocniej zęby zacisnę to przestaje ale po dłuższej chwili zaciskania to i zęby mnie zaczynają bolec. Koszmarny miałam dziś dzień nie miałam dziś siły na nic i jeszcze mnie już piersi bolą na @ i to też mnie dodatkowo drażni. Wrrrr.
Co u Was Dziewczyny? Mam dziś doła. Mama walczy na pierwszym froncie w szpitalu zakaznym ... martwię się. Chyba od tego nadmiernego myslenia okres nadal zatrzymany. Nie mam leków, leczenia, usg, niewiadomo co dalej robić.odwolana laparo. Wszystko stoi w miejscu. W nowym cyklu planowalam robic testy owu bo już od jakiegoś czasu nie widzę objawów owulacji. Chce to poobserwowac... chociaż tak.
Mam nadzieję że u Was jakoś pozytywniej

Wczoraj miałam totalny dzien lenistwa nie robilam nic zupełnie. No może tylko obiad mężowi.
Nic mi się ostatnio nie chce. Dodatkowo stresuje mnie że wszystko jest wstezymane i nie można działać, a czs leci na niekorzyść. eh.
Wstaje do pracy. Miłego dnia.

Wszystkie kobiety tak maja[emoji1] wściekłość i płacz ale dobrze że przechodzi.[emoji6]
Mam wscieklizne i placzki przed okresem. W trakcie jestem do rany przyloz :-D
Ja 1-go dnia @ jestem wściekła, płaczliwa mam żal do wszystkiego i wszystkich i lepiej dla wlasnego bezpieczeństwa wtedy do mnie nie podchodzić, nie mówić a najlepiej nie patrzec nawet.
Cale szczescie to mija.

reklama
Część moje kochane[emoji8] życzę udanej[emoji484] słonecznej[emoji3508] i milutkiej[emoji847] niedzieli mimo dzisiejszej pogody[emoji2413] za oknem i duuuuzo uśmiechu[emoji16][emoji322]

Do góry