reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Witajcie kochane dawno się nie odzywałam do was ale śledzę was co u Was słychać. Jestem po pierwszej inseminacji niestety nie udanej...obecnie jestem 2 mc na tabletkach antykoncepcyjnych aby organizm się wyciszył o jak dobrze pójdzie to w maju działamy z in vitro. Ale mam pytanie do was zupełnie w innym temacie. Kuzynka mojego męża otrzymała od swoich 3 koleżanek które również starały się o dziecko i piły zioła ojca sroki nr 3 i zaszły! Kuzynka również starała się 3 lata i zaczęła pić te zioła i również zaszła w ciążę 2 cyklu. Jestem w szoku bo ona również starała się 3 lata tak jak ja i powiem szczerze szliśmy w łeb w łeb z tym wszystkim A ty taka niespodzianka. Pytanie moje do was kkvhsne czy wy słyszeliście coś o tych ziołach? Czy któraś ma jakieś z tym pozytywne doświadczenie? 😉
Mi się całkiem cykl rozlecial po ziolach. Ale wiele osób sobie chwali.

reklama
Co u Was Dziewczyny? Mam dziś doła. Mama walczy na pierwszym froncie w szpitalu zakaznym ... martwię się. Chyba od tego nadmiernego myslenia okres nadal zatrzymany. Nie mam leków, leczenia, usg, niewiadomo co dalej robić.odwolana laparo. Wszystko stoi w miejscu. W nowym cyklu planowalam robic testy owu bo już od jakiegoś czasu nie widzę objawów owulacji. Chce to poobserwowac... chociaż tak.
Mam nadzieję że u Was jakoś pozytywniej

U mnie też nie najlepiej. Chyba jakieś chorubsko mnie bierze. Boli mnie gardło jakieś bóle głowy mnie męczą zimno mi cały czas i do tego mam szum w jednym uchu co mnie strasznie irytuje tylko jak mocniej zęby zacisnę to przestaje ale po dłuższej chwili zaciskania to i zęby mnie zaczynają bolec. Koszmarny miałam dziś dzień nie miałam dziś siły na nic i jeszcze mnie już piersi bolą na @ i to też mnie dodatkowo drażni. Wrrrr.
Co u Was Dziewczyny? Mam dziś doła. Mama walczy na pierwszym froncie w szpitalu zakaznym ... martwię się. Chyba od tego nadmiernego myslenia okres nadal zatrzymany. Nie mam leków, leczenia, usg, niewiadomo co dalej robić.odwolana laparo. Wszystko stoi w miejscu. W nowym cyklu planowalam robic testy owu bo już od jakiegoś czasu nie widzę objawów owulacji. Chce to poobserwowac... chociaż tak.
Mam nadzieję że u Was jakoś pozytywniej

Wczoraj miałam totalny dzien lenistwa nie robilam nic zupełnie. No może tylko obiad mężowi.
Nic mi się ostatnio nie chce. Dodatkowo stresuje mnie że wszystko jest wstezymane i nie można działać, a czs leci na niekorzyść. eh.
Wstaje do pracy. Miłego dnia.

Wszystkie kobiety tak maja[emoji1] wściekłość i płacz ale dobrze że przechodzi.[emoji6]
Mam wscieklizne i placzki przed okresem. W trakcie jestem do rany przyloz :-D
Ja 1-go dnia @ jestem wściekła, płaczliwa mam żal do wszystkiego i wszystkich i lepiej dla wlasnego bezpieczeństwa wtedy do mnie nie podchodzić, nie mówić a najlepiej nie patrzec nawet.
Cale szczescie to mija.

reklama
Część moje kochane[emoji8] życzę udanej[emoji484] słonecznej[emoji3508] i milutkiej[emoji847] niedzieli mimo dzisiejszej pogody[emoji2413] za oknem i duuuuzo uśmiechu[emoji16][emoji322]

Do góry