reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Zimno dziś a ty po lesie wędrujesz?
Było cudnie. W lesie nie wialo, idealna pogoda na dość intensywny spacer. Minely nas 4 sarny. Biegaly sobie między drzewami. Jest baaaaardzo sucho. Szyszki pekaly pod nogami. Zielen taka przygaszona. Potrzebny deszcz. A na drozce znalazłam różaniec z Medzugorie 8-) ostatnio duzo mysle co robic z leczeniem. Jutro 3dc idealny termin na zrobienie czesci badań. Mam umowiona na maj wizyte u dobrego specjalisty od tarczycy. Dostalam smsa że dr przyjmuje. Myślę czy jechać do Warszawy na wizytę czy przełożyć...

To fajnie że udało ci się spędzić taki fajny dzień. Jeśli masz umówiona wizytę to jedz niewiadomo na kiedy by ci przesunęli i badania też zrób jak mozesz. Myślę że czym wcześniej się da coś zadziałać tym lepiej.

Było cudnie. W lesie nie wialo, idealna pogoda na dość intensywny spacer. Minely nas 4 sarny. Biegaly sobie między drzewami. Jest baaaaardzo sucho. Szyszki pekaly pod nogami. Zielen taka przygaszona. Potrzebny deszcz. A na drozce znalazłam różaniec z Medzugorie 8-) ostatnio duzo mysle co robic z leczeniem. Jutro 3dc idealny termin na zrobienie czesci badań. Mam umowiona na maj wizyte u dobrego specjalisty od tarczycy. Dostalam smsa że dr przyjmuje. Myślę czy jechać do Warszawy na wizytę czy przełożyć...

Dziewczyny nievwiem co myśleć 4 dzień mam plamienie znaczy bardziej brudzenie niz plamienie. Oczywiscie w dniach przypadajacych @ Test z moczu negatywny.
Cykl mi sie chyba rozwalił.
Dodam ze w marcu miałam biochemiczną.

Dziewczyny nievwiem co myśleć 4 dzień mam plamienie znaczy bardziej brudzenie niz plamienie. Oczywiscie w dniach przypadajacych @ Test z moczu negatywny.
Cykl mi sie chyba rozwalił.
Dodam ze w marcu miałam biochemiczną.
Może idź zrób betę i progesteron. Bo jeśli jesteś w ciąży a stężenie w moczu jest za niskie by testy z moczu wykryły a stężenie progesteronu jest za małe trzeba by zacząć brać leki.

Witam Was staraczki :) Moja historia w staraniu się o dziecko jest dość obszerna, więc może od razu przejdę do rzeczy. Jesteśmy po dwóch nie udanych in vitro, niestety pochłonęło nas to bardzo dużo pieniążków i zdolność kredytowa jest równa zeru. Inseminacja jest dużo tańszym rozwiązaniem, choć nie wiem czy w naszym przypadku ma jakikolwiek sens... Szans na In Vitro na chwilę obecną nie mamy, ale na inseminację tak. Problemem jest słabe nasienie męża i u mnie zespół niepękającego pęcherzyka. Czy są tu dziewczyny, którym nie udało się po in vitro a udało po inseminacji? Pozdrawiam Was cieplutko :)

reklama
Witam Was staraczki :) Moja historia w staraniu się o dziecko jest dość obszerna, więc może od razu przejdę do rzeczy. Jesteśmy po dwóch nie udanych in vitro, niestety pochłonęło nas to bardzo dużo pieniążków i zdolność kredytowa jest równa zeru. Inseminacja jest dużo tańszym rozwiązaniem, choć nie wiem czy w naszym przypadku ma jakikolwiek sens... Szans na In Vitro na chwilę obecną nie mamy, ale na inseminację tak. Problemem jest słabe nasienie męża i u mnie zespół niepękającego pęcherzyka. Czy są tu dziewczyny, którym nie udało się po in vitro a udało po inseminacji? Pozdrawiam Was cieplutko :)
Witaj u nas :-) jak dotąd u mnie 3 nieudane inseminacje. Jeszcze przed in vitro ;-) A jak diagnozowali zespół luf?

Do góry