<Przytul>przykro mi, zawsze jakaś tam nadzieja przed tą @ jednak jest, a później przychodzi i niszczy tą nadziejeCzęść dziewczynki niestety witam się w 1 dc. 3 iui nie udana ale szczerze to już się przyzwyczaiłam do porażki[emoji17]
Podnoszę głowę do góry i będę walczyć[emoji123] przez luty zgodnie z ustaleniami gina odpoczywam (spróbuję starań naturalnych) a od marca ruszamy z planem na in vitro, boje się ale silna muszę być i wszystko zniosę dla małej kruszynki żeby się pojawiła.[emoji3590]
Kobietki wkoncu musi się nam udac[emoji8]
Milej niedzieli życzę[emoji3059]
reklama
ola32
Fanka BB :)
Część dziewczynki niestety witam się w 1 dc. 3 iui nie udana ale szczerze to już się przyzwyczaiłam do porażki[emoji17]
Podnoszę głowę do góry i będę walczyć[emoji123] przez luty zgodnie z ustaleniami gina odpoczywam (spróbuję starań naturalnych) a od marca ruszamy z planem na in vitro, boje się ale silna muszę być i wszystko zniosę dla małej kruszynki żeby się pojawiła.[emoji3590]
Kobietki wkoncu musi się nam udac[emoji8]
Milej niedzieli życzę[emoji3059]
kolor nadzieji naprawdę mi przykro... liczyłam na to, że los Cię tym razem zaskoczy. Ale cieszy mnie Twoja waleczna postawa! jesteś super dzielna i do wakacji będziesz już w ciąży, jestem pewna
Trzymam kciuki!Dziękuje :* już jestem po drugiej iui. Inny lekarz mnie przyjmował na sobotnim dyżurze i powiem Wam ze było cudownie! Całkiem inaczej! Babeczka zeobila tak delikatnie ze nic nie czułam! Nie było krwi ! Czuje się super kazała mi leżeć po zabiegu a nie jak ostatnio prawie wyganiali z gabinetu zeby szybciej. Czy się uda czy nie jestem zadowolona z dzisiejszego przyjęcia mnie w klinice. Następny krok to invitro
Ja mam jutro termin @ i chyba przyjdzie bo już mnie boli podbrzusze więc myślę że to kwestia kilku godz[emoji17] szkoda bo miałam nadzieję że tym razem się udało.
Przykro mi :-/ ale głowa do góry i do przodu, trzeba próbować dalej :-* będziemy wszystkie trzymać kciuki
Motylkowo
Ki również jest przykro. Ja pójdę w przyszłym tygodniu do ginekologa. Chce mnie zobaczyć przed miesiączka. Planujemy kolejna inseminacje- ostatnia 4. Może po tych niskich betach chce dać mi leczenie chociaż badania immunologiczne Mam idealne ;/
kolor nadzieji
Dziękuję dziewczyny jesteście kochane[emoji8][emoji3590] nie ma co się poddawać głowa do góry cycki przed siebie i do przodu[emoji123][emoji123][emoji123] jesteśmy silne babeczki kto jak nie my każdej się uda[emoji110][emoji110][emoji3059]
Hej dziewczyny, ja jestem 3 dniu po drugiej IUI i coś mnie rozłożyło gardło pali ogniem, gorączki nie mam. Nie biorę nic poza psikaniem gardła. Wolę nie ryzykować. Zdołowałam się bo zawsze coś mam nadzieje, że choróbsko nie przekreśli szans na ciążę
Wskakuj do wyrka i się kuruj, czasami zostanie w łóżku pomoże Ci dużo bardziej niż leki :-) do tego książka i ciepła herbata z cytrynąHej dziewczyny, ja jestem 3 dniu po drugiej IUI i coś mnie rozłożyło gardło pali ogniem, gorączki nie mam. Nie biorę nic poza psikaniem gardła. Wolę nie ryzykować. Zdołowałam się bo zawsze coś mam nadzieje, że choróbsko nie przekreśli szans na ciążę
Dziewczęta jestem po monitoringu, 11 dc, pecherzyk 1.57. W 12 dc mieliśmy jechać na inseminację , ale warunkiem jest aby pęcherzyk miał 1.80, wtedy zastrzyk ovItrelle i następnego dnia inseminacja. Jutro ponownie wizyta u ginekologa, na początku chciał mnie zobaczyć we wtorek ale ostatnio w ciągu 2 dni pecherzyk bardzo szybko urósł- z 1.37 na 2.22 a nie możemy przegapić momentu 1.80.
reklama
Cały dzień leżę hehe jak zwłokiWskakuj do wyrka i się kuruj, czasami zostanie w łóżku pomoże Ci dużo bardziej niż leki :-) do tego książka i ciepła herbata z cytryną
Podziel się: