Niekracz czekamy do soboty na radosne wieściW sobotę, ale raczej w piątek @.
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Hej dziewczyny jestem już po wizycie niestety ten cykl nie jest mój[emoji17] gin w tym cyklu mi iui nie zrobi bo od soboty na tydzień wyjeżdża i kazał się starać naturalnie a umówił mnie na 22 listopada na wizytę i rozpiszę mi cykl na iui z innymi lekami tzn z jakimś gonalem czy coś takiego żeby wystymulowac na maksa i wtedy może się uda. Jestem troszkę zawiedziona ale cóż zrobić.
Pytałam też o inne badania czy warto coś robić to powiedział że na tym etapie to bezsensu wydawać pieniądze bo badania są drogie a u nas jest wszystko ok i że jak by u mnie dochodziło do zapłodnienia i poronień to wtedy można badać podłoże immunologiczne a u mnie nie dochodzi wogole do zapłodnienia więc nie ma ich co robić narazie. Także tak oto wygląda mój żywot niezachodzacej kobietki.[emoji848][emoji21]
Pytałam też o inne badania czy warto coś robić to powiedział że na tym etapie to bezsensu wydawać pieniądze bo badania są drogie a u nas jest wszystko ok i że jak by u mnie dochodziło do zapłodnienia i poronień to wtedy można badać podłoże immunologiczne a u mnie nie dochodzi wogole do zapłodnienia więc nie ma ich co robić narazie. Także tak oto wygląda mój żywot niezachodzacej kobietki.[emoji848][emoji21]
Powodzenia!
Duzych pecherzykow zycze
Powodzenia i dawaj znac
No jesli chodzi o imunologie to dużo lekarzy jest przeciwnych. No nie przeskoczysz pewnych rzeczy. To trzymam kciuki za kolejny cykl a najlepiej jakby jeszcze w tym udalo sir naturalnie. BuziakiHej dziewczyny jestem już po wizycie niestety ten cykl nie jest mój[emoji17] gin w tym cyklu mi iui nie zrobi bo od soboty na tydzień wyjeżdża i kazał się starać naturalnie a umówił mnie na 22 listopada na wizytę i rozpiszę mi cykl na iui z innymi lekami tzn z jakimś gonalem czy coś takiego żeby wystymulowac na maksa i wtedy może się uda. Jestem troszkę zawiedziona ale cóż zrobić.
Jesteś do iui stymulowana? A z plemnikami jaki problem ilosc? morfologia? ruchliwość?Jesteśmy 5 lat po ślubie. Po roku udało się zająć w ciążę naturalnie ale niestety trwała ona tylko 9 tyg bo poronilam. Później jakoś sobie odpuscilismy tak z rok bo nie mogła się po tym podnieść.. No a jak już byłam gotowa to niestety się nie udawało.. Jeździliśmy od lekarza do lekarza i po badaniach okazało się że mąż ma słabe plemniki.. I wkoncu doszliśmy do wniosku że spróbujemy inseminacje
kolor nadzieji
No nie przeskocze no nic zalecił starania od soboty do poniedziałku to będą może coś zdzialamy.
Gadam tak z moim m i tak jednak podejrzewamy że to jednak siedzi w naszych głowach myśli o tym że bardzo chcemy i stres wynoszony z pracy szczególnie u mojego m i to nas chyba blokuje.
Gadam tak z moim m i tak jednak podejrzewamy że to jednak siedzi w naszych głowach myśli o tym że bardzo chcemy i stres wynoszony z pracy szczególnie u mojego m i to nas chyba blokuje.
No jesli chodzi o imunologie to dużo lekarzy jest przeciwnych. No nie przeskoczysz pewnych rzeczy. To trzymam kciuki za kolejny cykl a najlepiej jakby jeszcze w tym udalo sir naturalnie. Buziaki
No niestety to też tak może być że połowa sukcesu zaczyna się od głowy.No nie przeskocze no nic zalecił starania od soboty do poniedziałku to będą może coś zdzialamy.
Alkalalka82
Tylko kto zna sposób aby ją wyłączyć?No niestety to też tak może być że połowa sukcesu zaczyna się od głowy.
No niestety to cieżki temat i chyba recepty brakTylko kto zna sposób aby ją wyłączyć?
Artemida90
Hej dziewczyny jestem już po wizycie niestety ten cykl nie jest mój[emoji17] gin w tym cyklu mi iui nie zrobi bo od soboty na tydzień wyjeżdża i kazał się starać naturalnie a umówił mnie na 22 listopada na wizytę i rozpiszę mi cykl na iui z innymi lekami tzn z jakimś gonalem czy coś takiego żeby wystymulowac na maksa i wtedy może się uda. Jestem troszkę zawiedziona ale cóż zrobić.
Gonal to zastrzyki w brzuch. Ładnie po nim rosną pecherzyki ale tez większa szansa na ciąże mnoga, bo rośnie więcej pęcherzyków niż tylko jeden
reklama
kolor nadzieji
Ale tylko jeden zastrzyk czy kilka?
Gonal to zastrzyki w brzuch. Ładnie po nim rosną pecherzyki ale tez większa szansa na ciąże mnoga, bo rośnie więcej pęcherzyków niż tylko jeden
Podziel się: