To może idz na bete może jest za małe stężenie by wyszlo na teście.@ brak ale drugiej kreski tez brak
reklama
Evelyn1919
Fanka BB :)
Nie mam takiej mozliwosci ale bylam na progesteronie wiec do soboty powinna sie pojawic
To może idz na bete może jest za małe stężenie by wyszlo na teście.
Trzymam kciuki by jednak sie nie pojawiła.Nie mam takiej mozliwosci ale bylam na progesteronie wiec do soboty powinna sie pojawic
kolor nadzieji
A masz już wyniki progesteronu?
Nie mam takiej mozliwosci ale bylam na progesteronie wiec do soboty powinna sie pojawic
Evelyn1919
Nie bo nikt mi ich nie zlecil. Po iui mam brac 2 tyg i pozniej odstawic.
A masz już wyniki progesteronu?
kolor nadzieji
Przepraszam źle zrozumiałam myślałam że byłaś zbadać progesteron a ty go brałaś nie badalas sorki. Ja też brałam dwa tygodnie od iui i następnego dnia przyszła @ wredna jedna.
Nie bo nikt mi ich nie zlecil. Po iui mam brac 2 tyg i pozniej odstawic.
kasia1355
Aktywna w BB
Witam. Jestem po 1 inseminacji niestety nie udanej.. Teraz będziemy podchodzić do 2. Ale się strasznie boję że może znowu nie wyjść. A wy jak radzicie sobie ze stresem?
Witam. Jestem tu nowa. Też jestem po 1 inseminacji. Ale niestety się nie udało. Przyszła wredna @. Teraz przygotowujemy się do kolejnej inseminacjiPrzepraszam źle zrozumiałam myślałam że byłaś zbadać progesteron a ty go brałaś nie badalas sorki. Ja też brałam dwa tygodnie od iui i następnego dnia przyszła @ wredna jedna.
reklama
kolor nadzieji
Witaj zapraszamy do nas ja też mam pierwsza nieudana podchodzę do drugiej a za ciebie trzymam kciuki. Opowiedz coś o sobie ile się staracie i czy macie jakieś plroblemy? Oczywiście jeśli chceszWitam. Jestem po 1 inseminacji niestety nie udanej.. Teraz będziemy podchodzić do 2. Ale się strasznie boję że może znowu nie wyjść. A wy jak radzicie sobie ze stresem?
Witam. Jestem tu nowa. Też jestem po 1 inseminacji. Ale niestety się nie udało. Przyszła wredna @. Teraz przygotowujemy się do kolejnej inseminacji
Podziel się: