reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
@Tolka20 i reszta dziękuje za kciuki!
Najadłam się już nutelli wieczorem walne winko i będę żyć. Dobrze ze jeszcze są jakieś alternatywy...jak in vitro- zawsze to jeszcE daje dla nas czas..
Czekam z niecierpliwością na kolejne testujące i dam znać co u mnie. Narazie napisałam do lekarki i czekam na info
Orientujecie się może czy proces in vitro to tak jak IUI jeden cykl czy dluzej? Na wyniki badań będziemy czekać 21 dni dopiero z wynikami bedsiemy mogli zapisać się na on vitro z dofinansowaniem a lekarka coś mo wspominała ze w grudniu z uwagi na święta nie bardZo robią.. a jakaś pielęgniarka mówiła ze im się dofinansowanie kończy. Znając moje okrutne szczęście Będę musiała podejść w nowym roku a chce już i teraz- badań ocZywiscie wcześniej nie zrobiliśmy bo szkoda nam było kasy i troszkę myślałam ze może ta 4IuI zaskoczy..
Czy któraś z Was podchodziła do in vitro ?

reklama
@Tolka20 i reszta dziękuje za kciuki!
Najadłam się już nutelli wieczorem walne winko i będę żyć. Dobrze ze jeszcze są jakieś alternatywy...jak in vitro- zawsze to jeszcE daje dla nas czas..
Czekam z niecierpliwością na kolejne testujące i dam znać co u mnie. Narazie napisałam do lekarki i czekam na info
Orientujecie się może czy proces in vitro to tak jak IUI jeden cykl czy dluzej? Na wyniki badań będziemy czekać 21 dni dopiero z wynikami bedsiemy mogli zapisać się na on vitro z dofinansowaniem a lekarka coś mo wspominała ze w grudniu z uwagi na święta nie bardZo robią.. a jakaś pielęgniarka mówiła ze im się dofinansowanie kończy. Znając moje okrutne szczęście Będę musiała podejść w nowym roku a chce już i teraz- badań ocZywiscie wcześniej nie zrobiliśmy bo szkoda nam było kasy i troszkę myślałam ze może ta 4IuI zaskoczy..
Czy któraś z Was podchodziła do in vitro ?
Osobiscie nie ale ktos mi blisko ma 2 za soba. Czy sie wymiesvicie w jednym miesiacu zależy jaki protokol lekarz rozpisze krotki czy dlugi a to z kolei jest uzaleznione od wyniku Amh.

Tak my już po wizycie. Udalo nam sie wczesniej wejść. Oba pęcherzyki pekly. W dniu IUI okazalo sie że mialu 20 i 25 . Teraz pozostalo czekać tylko na szczęśliwe zakonczenie po 2 tygodniach oczekiwań na rezultat nawet boje sie myśleć że bedzie że może być innaczej ...

Tak my już po wizycie. Udalo nam sie wczesniej wejść. Oba pęcherzyki pekly. W dniu IUI okazalo sie że mialu 20 i 25 . Teraz pozostalo czekać tylko na szczęśliwe zakonczenie po 2 tygodniach oczekiwań na rezultat nawet boje sie myśleć że bedzie że może być innaczej ...
No to ładnie je wyhodowałaś [emoji4] trzymamy kciuki!

Super życzę za dwa tygodnie 2 kreseczek[emoji847]

reklama
Dziewczyny jakie bierzecie tabletki na stymulacje owulacji i w jakich dawkach. Ja dziś byłam na usg bo dostałam @ i lekarz chciał sprawdzić czy jest czysto w jajnikach. Dostałam Clarzole od 3dc i mam brać przez 5 dni po 2 tabletki.

Do góry