reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Ja na pęknięcie brałam ovitrelle i 2 dni później sprawdzałam to z 2 tylko 1 mi pękł ale niewiem jak było w późniejszych dniach bo nie sprawdzałam ale lekarz mówił że pewnie pęknie ale np kilka cykli temu też miałam 2 pęcherzyki i 1 mi pękł a 2 się tylko zapadł ale później się ladnie wchłonął.
A czy ktoras z was miala tak ze po leku na pekniecie pecherzyki nie pekly ? Zasntanawiam sie czy naciskac na usg czy jednak one zawsze po hcg pekaja.

reklama
Cześć dziewczyny
Dołączam do Was za kilka dni czeka mnie pierwsza IUI. Staramy się już długo o dzidziusia. Jesteśmy po 5 cyklach z CLO bez efektów. Póki co naszym największym problemem jest chyba brak owulacji(wyniki męża-super). Ostatnie 3 cykle miałam monitorowane i pecherzyki się pojawiają dwa lub trzy ale rosną max do 15 mm i dalej nic. Ten cykl ma być z IUI i tu się martwię bo lekarz znowu przepisał mi CLO po 2 tabletki dziennie od 5 dc. Czy któraś z Was miała podobna sytuacje? Ze pecherzyki nie rosły i nie pękały ? Wiem ze na pęknięcie bierze się zastrzyk ale żeby go wziąć to i pęcherzyk musi mieć odpowiednia wielkość prawda? Myślicie ze dostanę jakieś dodatkowe leki żeby urosły? Czy któraś z Was miała podobna sytuacje?

Do góry