Ka.2606
Fanka BB :)
Ja gdzieś za 3 tygodnie dopiero [emoji6]A czy któraś z Was szykuje się na jakieś testowanko w najbliższym czasie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja gdzieś za 3 tygodnie dopiero [emoji6]A czy któraś z Was szykuje się na jakieś testowanko w najbliższym czasie ?
Ja dopiero za 2 tygodnie. IUI mialam we wtorek.A czy któraś z Was szykuje się na jakieś testowanko w najbliższym czasie ?
Ja dopiero za 2 tygodnie. IUI mialam we wtorek.
Dokladnie 2 tyg stresu. Ja dzis jafe na usg podgladowe co z pecherzykami czy pekly i zaś stres...ale oby na koncu 2 tygodniu były szczesliwe 2 kreski i wówczas cały stres był wynagrodzony ☺My testujemy razem[emoji16]
Dokladnie 2 tyg stresu. Ja dzis jafe na usg podgladowe co z pecherzykami czy pekly i zaś stres...ale oby na koncu 2 tygodniu były szczesliwe 2 kreski i wówczas cały stres był wynagrodzony [emoji5]
Dam znać na pewno. Mam o 17.50Daj znać jak będziesz po podglądzie a o której masz?
To oczekuje z niecierpliwoscia [emoji847][emoji110] a w dzień iui lekarz sprawdzał jakiej wielkości były pęcherzyki? Bo wiem że miałaś 16 i 20 ale niewiem w którym dniuDam znać na pewno. Mam o 17.50
Wlasnie sprawdzal ale tylko powiedzial ze są. O nasieniu nic nie gadalpewnie dlatego ze to nie mój lekarz tylko w zastepstwie byl ktos inny. Moze w karcie cos popisal to dzis powypytuje o wszystko. ☺To oczekuje z niecierpliwoscia [emoji847][emoji110] a w dzień iui lekarz sprawdzał jakiej wielkości były pęcherzyki? Bo wiem że miałaś 16 i 20 ale niewiem w którym dniu
Strasznie wam wspolczujeprzykro mi trzymaj sie KochanaBeta 0,8 (((( cZyli jak zwykle nic z tego.