reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tak my już po wizycie. Udalo nam sie wczesniej wejść. Oba pęcherzyki pekly. W dniu IUI okazalo sie że mialu 20 i 25 . Teraz pozostalo czekać tylko na szczęśliwe zakonczenie po 2 tygodniach oczekiwań na rezultat nawet boje sie myśleć że bedzie że może być innaczej ...
Trzymam mocno kciuki ✊✊✊

reklama
Dziewczyny jakie bierzecie tabletki na stymulacje owulacji i w jakich dawkach. Ja dziś byłam na usg bo dostałam @ i lekarz chciał sprawdzić czy jest czysto w jajnikach. Dostałam Clarzole od 3dc i mam brać przez 5 dni po 2 tabletki.
Ja 2 tabletki lamety raz dziennie 2-6dc

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jakie bierzecie tabletki na stymulacje owulacji i w jakich dawkach. Ja dziś byłam na usg bo dostałam @ i lekarz chciał sprawdzić czy jest czysto w jajnikach. Dostałam Clarzole od 3dc i mam brać przez 5 dni po 2 tabletki.
Ja akurat najpierw dostawałam clostyberg 3-7 d.c po 1 tabl a później brałam Aromek tak samo

reklama
Ja wstrzykuje ovaleap 87.5 pozniej 36h przed iui ovitrelle a pozniej przez 14 dni progesteron 3x2 dopochwowo

Do góry