reklama
żabciaaa
Zaciekawiona BB
@Mustbe tak bardzo mi przykro, tak mocno przytulam
Dziewczyny ja już po urlopie, czas wrócić do rzeczywistości i starań Dziś miałam trzecie IUI.... do trzech razy sztuka a powiedzcie mi czy któraś z Was się orientuje jeśli chodzi o przygotowywanie nasienia, bo dwukrotnie było napisane że przygotowywane metodą swim up a tym razem było napisane flushing... co to jest?!?!?!? nie mogę znaleźć na ten temat żadnych informacji jedyne co znajduje to, że jest to jakaś metoda rozrodu trzody chlewnej
Dziewczyny ja już po urlopie, czas wrócić do rzeczywistości i starań Dziś miałam trzecie IUI.... do trzech razy sztuka a powiedzcie mi czy któraś z Was się orientuje jeśli chodzi o przygotowywanie nasienia, bo dwukrotnie było napisane że przygotowywane metodą swim up a tym razem było napisane flushing... co to jest?!?!?!? nie mogę znaleźć na ten temat żadnych informacji jedyne co znajduje to, że jest to jakaś metoda rozrodu trzody chlewnej
Justyna2891
Początkująca w BB
To znaczy po inseminacji nie dostaliście wydrukowanego raportu z przygotowania nasienia?
żabciaaa
Zaciekawiona BB
@Justyna2891 dokładnie taki raport dają... I tak mnie zaciekawiło, że z 28 mln zrobiło im się 58 mln dlatego też zwróciło to moją uwagę.... dziwne to jest dla mnie, żebym wcześniej zauważyła to bym zapytała lekarza....
Madzia9211
Zaciekawiona BB
A ja dalej okresu nie mam :|
Justyna2891
Początkująca w BB
No u Nas ma tym raporcie jest podana metoda , sprzęt i wszystko jest opisane oraz podpis embriologa@Justyna2891 dokładnie taki raport dają... I tak mnie zaciekawiło, że z 28 mln zrobiło im się 58 mln dlatego też zwróciło to moją uwagę.... dziwne to jest dla mnie, żebym wcześniej zauważyła to bym zapytała lekarza....
reklama
Justyna2891
Początkująca w BB
Ja też miałam w gabinecie Ale może oni zwyczajnie tego nie drukują, tylko na życzenie, a tak to same parametry. Może to zależy od tego tylko co tam mają w programie ustawione w podglądzie i do wydruku . Pewnie jak się dopytasz to się dowiesz co i jak.Może dlatego u mnie nie było bo iui miałam w prywatnym gabinecie ginekologa. Nie w klinice
Podziel się: