reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
ale wtedy do zapłodnienia dochodzi dużo wcześniej wydaje mi się ze takie rzeczy dzieją się u osób które maja nieregularne cykle :p ja już po becie teraz kilka godzin w niecierpliwości i będzie wiadomo :) trzymajcie kciuki :D
Trzymam kciuki.
Ja dzis też niby termin @ siedzę w pracy i tak myślę czy jechać po na bete. Tylko tak bardzo się boję.

Cześć Dziewczyny. W tym cyklu mam często skurcze macicy. Jestem juz za połówka cyklu a tu takie numery. W 1 fazie miałam brązowe plamienia. Zaraz po skończonym krwawieniu. Teraz śluzu pełno i te sciąganie. Jakiś pomysł co to ?
Lekarz pod koniec września

Taka kolej rzeczy, dawno nie było pozytywu, praktycznie większość dziewczyn jak tu przyszłam ponad rok temu pozachodzily i urodziły już a bardzo mało zostało tych co dalej walczą. Ja już byłam w 2 takich wątkach - dinozaur staraczkowy można mnie nazwać

Ja tez jestem
Kochana jeszcze
Nie jestes sama

Witam :)jestem tutaj nowa:) mamy z mężem przed sobą inseminacja. Na razie wszystkie badania mam zrobione tylko w środę ostatnie - drożność jajowodow. Niestety mąż ma azoospermie. U mnie troszkę podwyższony testosteron i prolaktyna. Amh 1,47 wiek 29 lat :)

reklama
Do góry