MamaZblizną
Fanka BB :)
Dużo tych zastrzyków trzeba?Aczkolwiek finansowo trochę wychodzi. Ale warto spróbować.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo tych zastrzyków trzeba?Aczkolwiek finansowo trochę wychodzi. Ale warto spróbować.
6 na stymulację i jeden na pęknięcie pęcherzyka.Dużo tych zastrzyków trzeba?
Przynajmniej ja tak miałam. Od 3 dnia cyklu. I później dZien przed iui na pęknięcie ale z tym to różnie chyba. Zależy od lekarza. I po wszystkim progesteron.6 na stymulację i jeden na pęknięcie pęcherzyka.
Ile masz prób za sobą? Chcesz kiedyś jeszcze wrócić do iui? Czy może myślałaś o in vitro?Przynajmniej ja tak miałam. Od 3 dnia cyklu. I później dZien przed iui na pęknięcie ale z tym to różnie chyba. Zależy od lekarza. I po wszystkim progesteron.
Wtedy wydawało mi się że jest problem bo trwało to równy rok więc aż rok A na dzień dzisiejszy to mogę powiedzieć że tylkoA jak było z dzieckiem które masz? Też taki problem z poczęciem?
Obecnie jestem po drugiej i czekam na wynik. Nie rozważam 3 na chwile obecna ani in vitro.Ile masz prób za sobą? Chcesz kiedyś jeszcze wrócić do iui? Czy może myślałaś o in vitro?
Oby liczba 2 okazała się dla nas szczęśliwa.. mój drugi cykl z clo .. gdyby nie bóle podbrzusza może miałabym większe nadzieje, a w tej sytuacji ciężko myśleć pozytywnie.. A jaki koszt za iui?Obecnie jestem po drugiej i czekam na wynik. Nie rozważam 3 na chwile obecna ani in vitro.
Ja mam synka 5 lat.. z nim nie było żadnego problemu, raz i ciąża, ale wielkiego parcia na dziecko też nie było.. ja spałam całymi dniami i przez myśl mi nie przeszło, że mogę być w ciąży.. a teraz doszukuje się cholera wie czego..Wtedy wydawało mi się że jest problem bo trwało to równy rok więc aż rok A na dzień dzisiejszy to mogę powiedzieć że tylko
W ten piątek mój syn skończył 13 lat więc było to wieku temu
W Krakowie sama iui ok 600 zł a do tego leki mnie wyniosły drugie tyle plus wizyty lekarskie. W sumie jedno podejście ok 1600 złOby liczba 2 okazała się dla nas szczęśliwa.. mój drugi cykl z clo .. gdyby nie bóle podbrzusza może miałabym większe nadzieje, a w tej sytuacji ciężko myśleć pozytywnie.. A jaki koszt za iui?
W Krakowie sama iui ok 600 zł a do tego leki mnie wyniosły drugie tyle plus wizyty lekarskie. W sumie jedno podejście ok 1600 zł