reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No jeśli ciałko żółte było to pękają. A endometrium? Clo wysusza śluzówkę. I powiem szczerze ze w następnym cyklu stawiam na wiesiołek i winko a po winku będzie się działo:)
Endometrium było ok, ale nie zapytałam ile ma ..
Zapomniałam :/ Ja chyba jeszcze jeden cykl z Clo, ale na totalnym luzie.. a winko do owu piłam w tym cyklu :)

reklama
Ja też niecpotrafie odpuścić A zaraz bedziec 6 lat jak próbujemy mieć to drugie szczęście. Takie nasze wspólne bo każde z nas ma syna z poprzedniego związku więc w sumie to trzecie szczęście hihi
Będę próbować naturalnie jeszcze do 40 czyli dwa lata jeszcze Ale przedtem jeszcze jedna próba z iui
amh badalam wiosna i mam 3.91 więc spokojnie choć tym nie muszę się martwić

Ja też niecpotrafie odpuścić A zaraz bedziec 6 lat jak próbujemy mieć to drugie szczęście. Takie nasze wspólne bo każde z nas ma syna z poprzedniego związku więc w sumie to trzecie szczęście hihi
Będę próbować naturalnie jeszcze do 40 czyli dwa lata jeszcze Ale przedtem jeszcze jedna próba z iui
A jak było z dzieckiem które masz? Też taki problem z poczęciem?

Endometrium było ok, ale nie zapytałam ile ma ..
Zapomniałam :/ Ja chyba jeszcze jeden cykl z Clo, ale na totalnym luzie.. a winko do owu piłam w tym cyklu :)
No mi od razu powiedział ze endo słabe i dlatego tez nie stymulowano mnie clo. Wiec testujesz czy czekasz na okres?

No mi od razu powiedział ze endo słabe i dlatego tez nie stymulowano mnie clo. Wiec testujesz czy czekasz na okres?
Czekam.. boję się, od połowy cyklu boli mnie brzuch :( Dziś jakoś godzinę miałam taki dziwny ból brzucha.. czułam,.że dosłownie za minutę dostanę miesiączki.. boje się znów tej cholernej jednej kreseczki..

Jakbyś o mnie pisała. Nazwaliśmy sobie nasze dzieciątko o które się staramy takim łącznikiem:) ja amh mam niskie niestety. Bez stymulacji szanse znikome. Wiec czekam co przyniesie ten cykl. A później będziemy zyli normalnie. Ja się już z tym pogodziłam. Nasze zdrowie psychiczne jest najważniejsze

Czekam.. boję się, od połowy cyklu boli mnie brzuch :( Dziś jakoś godzinę miałam taki dziwny ból brzucha.. czułam,.że dosłownie za minutę dostanę miesiączki.. boje się znów tej cholernej jednej kreseczki..
Rozumie Cię doskonale. To czekanie jest właśnie najgorsze a później ta @ i znowu załamanie i żal. Ale nie musi tak być. Na tym forum było mnóstwo dobrych wieści:) ból brzucha może oznaczać dosłownie wszystko i nic. A jeśli jest inny niż zazwyczaj to może akurat dobry znak. Będę trzymać kciuki.

Rozumie Cię doskonale. To czekanie jest właśnie najgorsze a później ta @ i znowu załamanie i żal. Ale nie musi tak być. Na tym forum było mnóstwo dobrych wieści:) ból brzucha może oznaczać dosłownie wszystko i nic. A jeśli jest inny niż zazwyczaj to może akurat dobry znak. Będę trzymać kciuki.
Poczekam do czwartku i zobaczymy co się wydarzy.. Wiem, że jeśli się nie uda to będzie ogromna załamka.. ten cykl był bardzo obiecujący.. Jeśli nie wyjdzie chyba wybiorę się na spotkanie w sprawie iui.. Chociaż bardzo się tego boję..

Poczekam do czwartku i zobaczymy co się wydarzy.. Wiem, że jeśli się nie uda to będzie ogromna załamka.. ten cykl był bardzo obiecujący.. Jeśli nie wyjdzie chyba wybiorę się na spotkanie w sprawie iui.. Chociaż bardzo się tego boję..
Iui to nic strasznego. Tylko te zastrzyki są uciążliwe. Spora dawka hormonów. I każdy reaguje inaczej.

reklama
Do góry