reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No jeśli ciałko żółte było to pękają. A endometrium? Clo wysusza śluzówkę. I powiem szczerze ze w następnym cyklu stawiam na wiesiołek i winko a po winku będzie się działo:)
Endometrium było ok, ale nie zapytałam ile ma ..
Zapomniałam :/ Ja chyba jeszcze jeden cykl z Clo, ale na totalnym luzie.. a winko do owu piłam w tym cyklu :)

reklama
Ja też niecpotrafie odpuścić A zaraz bedziec 6 lat jak próbujemy mieć to drugie szczęście. Takie nasze wspólne bo każde z nas ma syna z poprzedniego związku więc w sumie to trzecie szczęście hihi
Będę próbować naturalnie jeszcze do 40 czyli dwa lata jeszcze Ale przedtem jeszcze jedna próba z iui
amh badalam wiosna i mam 3.91 więc spokojnie choć tym nie muszę się martwić

Ja też niecpotrafie odpuścić A zaraz bedziec 6 lat jak próbujemy mieć to drugie szczęście. Takie nasze wspólne bo każde z nas ma syna z poprzedniego związku więc w sumie to trzecie szczęście hihi
Będę próbować naturalnie jeszcze do 40 czyli dwa lata jeszcze Ale przedtem jeszcze jedna próba z iui
A jak było z dzieckiem które masz? Też taki problem z poczęciem?

Endometrium było ok, ale nie zapytałam ile ma ..
Zapomniałam :/ Ja chyba jeszcze jeden cykl z Clo, ale na totalnym luzie.. a winko do owu piłam w tym cyklu :)
No mi od razu powiedział ze endo słabe i dlatego tez nie stymulowano mnie clo. Wiec testujesz czy czekasz na okres?

No mi od razu powiedział ze endo słabe i dlatego tez nie stymulowano mnie clo. Wiec testujesz czy czekasz na okres?
Czekam.. boję się, od połowy cyklu boli mnie brzuch :( Dziś jakoś godzinę miałam taki dziwny ból brzucha.. czułam,.że dosłownie za minutę dostanę miesiączki.. boje się znów tej cholernej jednej kreseczki..

Jakbyś o mnie pisała. Nazwaliśmy sobie nasze dzieciątko o które się staramy takim łącznikiem:) ja amh mam niskie niestety. Bez stymulacji szanse znikome. Wiec czekam co przyniesie ten cykl. A później będziemy zyli normalnie. Ja się już z tym pogodziłam. Nasze zdrowie psychiczne jest najważniejsze

Czekam.. boję się, od połowy cyklu boli mnie brzuch :( Dziś jakoś godzinę miałam taki dziwny ból brzucha.. czułam,.że dosłownie za minutę dostanę miesiączki.. boje się znów tej cholernej jednej kreseczki..
Rozumie Cię doskonale. To czekanie jest właśnie najgorsze a później ta @ i znowu załamanie i żal. Ale nie musi tak być. Na tym forum było mnóstwo dobrych wieści:) ból brzucha może oznaczać dosłownie wszystko i nic. A jeśli jest inny niż zazwyczaj to może akurat dobry znak. Będę trzymać kciuki.

Rozumie Cię doskonale. To czekanie jest właśnie najgorsze a później ta @ i znowu załamanie i żal. Ale nie musi tak być. Na tym forum było mnóstwo dobrych wieści:) ból brzucha może oznaczać dosłownie wszystko i nic. A jeśli jest inny niż zazwyczaj to może akurat dobry znak. Będę trzymać kciuki.
Poczekam do czwartku i zobaczymy co się wydarzy.. Wiem, że jeśli się nie uda to będzie ogromna załamka.. ten cykl był bardzo obiecujący.. Jeśli nie wyjdzie chyba wybiorę się na spotkanie w sprawie iui.. Chociaż bardzo się tego boję..

Poczekam do czwartku i zobaczymy co się wydarzy.. Wiem, że jeśli się nie uda to będzie ogromna załamka.. ten cykl był bardzo obiecujący.. Jeśli nie wyjdzie chyba wybiorę się na spotkanie w sprawie iui.. Chociaż bardzo się tego boję..
Iui to nic strasznego. Tylko te zastrzyki są uciążliwe. Spora dawka hormonów. I każdy reaguje inaczej.

reklama
Do góry