reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
@Misia_91 powiedz mi proszę jak z twoimi nudnosciami ?? U mnie od tygodnia spokuj aż dziwnie.
No właśnie u mnie też parę dni już cisza ;) . Ale za to wczoraj mi wszedł jakiś dziwny ból w plecy tak od ośrodka lewego posladka promieniuje mi pod lewą łopatką. Więc u mnie zawsze coś co by mi się nie nudziło , pocieszam się ostatnią wizyta że tak pięknie wszystko mąż widział i się cieszył że prawdopodobnie będzie chłopak (chociaż ja się nie nastawiam jeszcze bo jakoś mega szybko mi się wydaje , szukałam info na ten temat to niby znalazłam że to możliwe jak dobra aparatura A dziecko się ładnie ułoży to chłopca szybko widać)

No właśnie u mnie też parę dni już cisza ;) . Ale za to wczoraj mi wszedł jakiś dziwny ból w plecy tak od ośrodka lewego posladka promieniuje mi pod lewą łopatką. Więc u mnie zawsze coś co by mi się nie nudziło , pocieszam się ostatnią wizyta że tak pięknie wszystko mąż widział i się cieszył że prawdopodobnie będzie chłopak (chociaż ja się nie nastawiam jeszcze bo jakoś mega szybko mi się wydaje , szukałam info na ten temat to niby znalazłam że to możliwe jak dobra aparatura A dziecko się ładnie ułoży to chłopca szybko widać)

Zgadza się mojego tez szybko było widać tez nie dowierzalam ale do końca był chłopiec i jest

No widzisz u mnie narazie też spokój z nowościami ale tak nie do końca delikatnie mnie mdli. Narazie krwawienie mi minęło po zastrzykach które sobie dawalam tylko martwię się czy wszystko u dzidzia dobrze. Wizyta dopiero 2.05. Co do płci to sama nie wiem mi się wydaje że to za wcześnie chociaż kto wie w dzisiejszym czasie z techniką nigdy nie wiadomo. A jak tam przygotowania do świąt??. U mnie kiepsko mi że się oszczędzać aby utrzymać ciążę. Na razie babka i sernik zrobiony

reklama
Do góry