reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
@Misia_91 powiedz mi proszę jak z twoimi nudnosciami ?? U mnie od tygodnia spokuj aż dziwnie.
No właśnie u mnie też parę dni już cisza ;) . Ale za to wczoraj mi wszedł jakiś dziwny ból w plecy tak od ośrodka lewego posladka promieniuje mi pod lewą łopatką. Więc u mnie zawsze coś co by mi się nie nudziło , pocieszam się ostatnią wizyta że tak pięknie wszystko mąż widział i się cieszył że prawdopodobnie będzie chłopak (chociaż ja się nie nastawiam jeszcze bo jakoś mega szybko mi się wydaje , szukałam info na ten temat to niby znalazłam że to możliwe jak dobra aparatura A dziecko się ładnie ułoży to chłopca szybko widać)

No właśnie u mnie też parę dni już cisza ;) . Ale za to wczoraj mi wszedł jakiś dziwny ból w plecy tak od ośrodka lewego posladka promieniuje mi pod lewą łopatką. Więc u mnie zawsze coś co by mi się nie nudziło , pocieszam się ostatnią wizyta że tak pięknie wszystko mąż widział i się cieszył że prawdopodobnie będzie chłopak (chociaż ja się nie nastawiam jeszcze bo jakoś mega szybko mi się wydaje , szukałam info na ten temat to niby znalazłam że to możliwe jak dobra aparatura A dziecko się ładnie ułoży to chłopca szybko widać)

Zgadza się mojego tez szybko było widać tez nie dowierzalam ale do końca był chłopiec i jest

No widzisz u mnie narazie też spokój z nowościami ale tak nie do końca delikatnie mnie mdli. Narazie krwawienie mi minęło po zastrzykach które sobie dawalam tylko martwię się czy wszystko u dzidzia dobrze. Wizyta dopiero 2.05. Co do płci to sama nie wiem mi się wydaje że to za wcześnie chociaż kto wie w dzisiejszym czasie z techniką nigdy nie wiadomo. A jak tam przygotowania do świąt??. U mnie kiepsko mi że się oszczędzać aby utrzymać ciążę. Na razie babka i sernik zrobiony

reklama
Do góry