reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny, mam wyniki amniopunkcji.
Kariotyp prawidłowy! :D
Teraz cd walki. Mam konsultacje w Warszawie. U super specjalisty. Od operacji fetoskopowych, czyli "przez dziurkę od klucza".
Trzymajcie kciuki, nie puszczajcie :)
Ja za Was wszystkie trzymam mocno i kibicuje i przeżywam z Wami wszystkie bety, sikance, wyniki...
@Dzoannna walcz, nie poddawaj się. Kto, jak nie Ty 8-)

We wtorek po swietach powtorze bo jutro nie ma sensu a potem dwa dni swiat a po szpitalach latac mi sie nie chce...
Hmm powiem Ci szczerze że ja bym nie wytrzymała i powtórzyła jutro . Nadzieja jest , jutro pokaże czy jest sens ja podtrzymać czy wypłakać się i walczyć dalej . Progesteron też jakiś wysoki , nie znam się na tym dokładnie , ale na chłopski rozum dla ewentaulnie ciąży to dobrze. To dopiero 6dpt, jeśli zaskoczyło to beta ledwo zaczęła się wytwarzać. A powiedz mi miałaś ovitrelle ?

reklama
Hmm powiem Ci szczerze że ja bym nie wytrzymała i powtórzyła jutro . Nadzieja jest , jutro pokaże czy jest sens ja podtrzymać czy wypłakać się i walczyć dalej . Progesteron też jakiś wysoki , nie znam się na tym dokładnie , ale na chłopski rozum dla ewentaulnie ciąży to dobrze. To dopiero 6dpt, jeśli zaskoczyło to beta ledwo zaczęła się wytwarzać. A powiedz mi miałaś ovitrelle ?

Za kazdym razem mam ovitrelle ale podany byl 12 dni temu

Do góry