reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
A wiesz może czy ta wirusologie co robiliśmy przed iui będzie już zaliczona do ciąży czy trzeba to powtórzyć , bo zapomniałam zapytać właśnie. Bo coś mówił o badaniach i o książeczce ciąży ale to na nast wizycie.
Ja mam zabrać na wizytę wszystkie badania ma to przeglądając i jak będą jeszcze ważne to nic nie będę musiała powtarzać a jeżeli nie to niestety trzeba będzie powtórzyć.

witajcie dziewczyny.. już długo Was tutaj obserwuje i czytam .. i właśnie stoję w kolejce na badania , żeby sprawdzić , czy druga inseminacja się udała .. pierwsza na cyklu naturalnym niestety bezowocna .. :( teraz przy drugiej stymulacja Lamettą, zastrzyk na pęknięcie Ovitrelle.. Stwierdzone Hashimoto, Hiperprolaktynemia.. Trzymam za nas wszystkie kciuki .. obyśmy się wszystkie doczekały, tego czego tak bardzo pragniemy.. ✊

witajcie dziewczyny.. już długo Was tutaj obserwuje i czytam .. i właśnie stoję w kolejce na badania , żeby sprawdzić , czy druga inseminacja się udała .. pierwsza na cyklu naturalnym niestety bezowocna .. :( teraz przy drugiej stymulacja Lamettą, zastrzyk na pęknięcie Ovitrelle.. Stwierdzone Hashimoto, Hiperprolaktynemia.. Trzymam za nas wszystkie kciuki .. obyśmy się wszystkie doczekały, tego czego tak bardzo pragniemy.. [emoji110]

Kochana no to trzymamy kciuki!!![emoji1307][emoji1307][emoji1307]
A bralas jakies leki na te Twoje przypadlosci?
Od jak dawna staracie sie?
Z nasieniem wszystko ok?

Zycze Ci bety w kosmos!

Daj znac!

Tak, hormony mam ustabilizowane.. biorę Euthyrox, Bromergon .. mąż w zasadzie nasienie ma Ok , chociaż musiał przez pewien czas brac witaminki .. oczywiście łykam kwas foliowy, wit. D bo miałam niedobór .. po inseminacji Duphaston 3x1 .. a staramy się już ponad 5 lat ..

Generalnie czuje się trochę zmęczona, ale to pewnie tez spowodowane jest praca .. od dnia Inseminacji prawie codziennie czuje kłucia i lekkie pobolewanie w podbrzuszu .. już nie wiem czy to siła sugestii .. bo człowiek się tylko dopatruje jakichś objawów .. a potem i tak nic z tego :(

reklama
Generalnie czuje się trochę zmęczona, ale to pewnie tez spowodowane jest praca .. od dnia Inseminacji prawie codziennie czuje kłucia i lekkie pobolewanie w podbrzuszu .. już nie wiem czy to siła sugestii .. bo człowiek się tylko dopatruje jakichś objawów .. a potem i tak nic z tego :(

Nic sie na zapas nie martw!
Teraz czeka Cie najtrudniejsze kilka godzin - o ktorej bedziesz miala wyniki?
Ktory masz dzis dzien po IUI?
[emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

A z ciekawosci zapytam o lamette - ile mialas jajeczek?

Do góry