reklama
redferrari
Fanka BB :)
Drugi może być na NFZ, poza tym powiem Ci że czekać miesiąc między wizytami to bardzo długo - Ja tak zazwyczaj w połowie szłam gdzieś na USG żeby się uspokoicTeż o tym myślałam ale niestety wierzę się to z podwójnymi kosztami
redferrari
Ja powtarzałam badaniaA wiesz może czy ta wirusologie co robiliśmy przed iui będzie już zaliczona do ciąży czy trzeba to powtórzyć , bo zapomniałam zapytać właśnie. Bo coś mówił o badaniach i o książeczce ciąży ale to na nast wizycie.
Gu1505
Ja mam zabrać na wizytę wszystkie badania ma to przeglądając i jak będą jeszcze ważne to nic nie będę musiała powtarzać a jeżeli nie to niestety trzeba będzie powtórzyć.A wiesz może czy ta wirusologie co robiliśmy przed iui będzie już zaliczona do ciąży czy trzeba to powtórzyć , bo zapomniałam zapytać właśnie. Bo coś mówił o badaniach i o książeczce ciąży ale to na nast wizycie.
Czekoladowa92
Zaciekawiona BB
witajcie dziewczyny.. już długo Was tutaj obserwuje i czytam .. i właśnie stoję w kolejce na badania , żeby sprawdzić , czy druga inseminacja się udała .. pierwsza na cyklu naturalnym niestety bezowocna .. teraz przy drugiej stymulacja Lamettą, zastrzyk na pęknięcie Ovitrelle.. Stwierdzone Hashimoto, Hiperprolaktynemia.. Trzymam za nas wszystkie kciuki .. obyśmy się wszystkie doczekały, tego czego tak bardzo pragniemy..
witajcie dziewczyny.. już długo Was tutaj obserwuje i czytam .. i właśnie stoję w kolejce na badania , żeby sprawdzić , czy druga inseminacja się udała .. pierwsza na cyklu naturalnym niestety bezowocna .. teraz przy drugiej stymulacja Lamettą, zastrzyk na pęknięcie Ovitrelle.. Stwierdzone Hashimoto, Hiperprolaktynemia.. Trzymam za nas wszystkie kciuki .. obyśmy się wszystkie doczekały, tego czego tak bardzo pragniemy.. [emoji110]
Kochana no to trzymamy kciuki!!![emoji1307][emoji1307][emoji1307]
A bralas jakies leki na te Twoje przypadlosci?
Od jak dawna staracie sie?
Z nasieniem wszystko ok?
Zycze Ci bety w kosmos!
Daj znac!
Czekoladowa92
Zaciekawiona BB
Kochana no to trzymamy kciuki!!![emoji1307][emoji1307][emoji1307]
A bralas jakies leki na te Twoje przypadlosci?
Od jak dawna staracie sie?
Z nasieniem wszystko ok?
Zycze Ci bety w kosmos!
Daj znac!
Czekoladowa92
Zaciekawiona BB
Tak, hormony mam ustabilizowane.. biorę Euthyrox, Bromergon .. mąż w zasadzie nasienie ma Ok , chociaż musiał przez pewien czas brac witaminki .. oczywiście łykam kwas foliowy, wit. D bo miałam niedobór .. po inseminacji Duphaston 3x1 .. a staramy się już ponad 5 lat ..
Czekoladowa92
Zaciekawiona BB
Generalnie czuje się trochę zmęczona, ale to pewnie tez spowodowane jest praca .. od dnia Inseminacji prawie codziennie czuje kłucia i lekkie pobolewanie w podbrzuszu .. już nie wiem czy to siła sugestii .. bo człowiek się tylko dopatruje jakichś objawów .. a potem i tak nic z tego
reklama
Generalnie czuje się trochę zmęczona, ale to pewnie tez spowodowane jest praca .. od dnia Inseminacji prawie codziennie czuje kłucia i lekkie pobolewanie w podbrzuszu .. już nie wiem czy to siła sugestii .. bo człowiek się tylko dopatruje jakichś objawów .. a potem i tak nic z tego
Nic sie na zapas nie martw!
Teraz czeka Cie najtrudniejsze kilka godzin - o ktorej bedziesz miala wyniki?
Ktory masz dzis dzien po IUI?
[emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
A z ciekawosci zapytam o lamette - ile mialas jajeczek?
Podziel się: