Misia_91
Fanka BB :)
PewnieGratulacje ,Zdjęcie dostałaś??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PewnieGratulacje ,Zdjęcie dostałaś??
A Tobie lekarz jaki wiek ciąży podał?Gratulacje ,Zdjęcie dostałaś??
Ja miałam 2 spore torbiele. Zgodnie z tym co lekarz przewidział- wchłonęły się do 12 tcDziekuje Bylam nastawiona na ivf, ale zycie pokazuje, ze wszystko jest mozliwe. Nie mozna tracić nadziei. Wiec glowa do gory, nie mozna sie poddawać
Martwi mnie tez torbiel na prawym jajniku, ale na ta chwile obserwujemy
Serduszko dziś widział i jest to 6 tc. Wszystko z paluszkiem ok. Kolejna wizyta 15.04A Tobie lekarz jaki wiek ciąży podał?
Ja 3.04 wizyta zobaczyć serduszko
Maluszkiem miało być heheSerduszko dziś widział i jest to 6 tc. Wszystko z paluszkiem ok. Kolejna wizyta 15.04
A wiesz może czy ta wirusologie co robiliśmy przed iui będzie już zaliczona do ciąży czy trzeba to powtórzyć , bo zapomniałam zapytać właśnie. Bo coś mówił o badaniach i o książeczce ciąży ale to na nast wizycie.Maluszkiem miało być hehe
Dziewczyny cudownie cieszę się gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590]