reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nic sie na zapas nie martw!
Teraz czeka Cie najtrudniejsze kilka godzin - o ktorej bedziesz miala wyniki?
Ktory kasz dzis dzien po IUI?
[emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

A z ciekawosci zapytam o lamette - ile mialas jajeczek?
No właśnie wynik dopiero wieczorem .. dzisiaj mam 13 dzień po inseminacji.. myśle ze już wynik powinien być wiarygodny ..
miałam tylko jedno jajeczko niestety ..
po Clo miałam nawet 3 ale bardzo upośledzało mi endometrium .. generalnie jak byłam 2 dni po inseminacji usg , to wszystko niby pięknie .. endometrium tez .. pęcherzyk pękł i było ciałko żółte .. ale u mnie zazwyczaj wszystko było pięknie, a później i tak ciąży nie było ..

reklama
No właśnie wynik dopiero wieczorem .. dzisiaj mam 13 dzień po inseminacji.. myśle ze już wynik powinien być wiarygodny ..
miałam tylko jedno jajeczko niestety ..
po Clo miałam nawet 3 ale bardzo upośledzało mi endometrium .. generalnie jak byłam 2 dni po inseminacji usg , to wszystko niby pięknie .. endometrium tez .. pęcherzyk pękł i było ciałko żółte .. ale u mnie zazwyczaj wszystko było pięknie, a później i tak ciąży nie było ..

Jeden dobry pecherzyk wystarczy zeby bylo ok [emoji1348]
Wszystko wyglada super, tylko troche
szczescia i cierpliwosci i bedzie dobrze!!
Czekamy wieczorkiem na wiadomosci!!
[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

A wiesz może czy ta wirusologie co robiliśmy przed iui będzie już zaliczona do ciąży czy trzeba to powtórzyć , bo zapomniałam zapytać właśnie. Bo coś mówił o badaniach i o książeczce ciąży ale to na nast wizycie.
Raczej powtórzyć trzeba będzie bo to potrzebne do przyjęcia do szpitala

Cześć Dziewczyny , chciałabym się przywitać od dawna śledzę forum.
Jestem po 3 poronieniach, mam niedoczynność tarczycy i hiperprolaktynemie czynnosciowa ,aktualnie hormony uregulowane .Bede podchodzila w kwietniu do Aid ,miałam już w marcu podchodzić, ale jajnik sie rozleniwił Trzymam Kciuki za Nas Wszystkie !!

Cześć Dziewczyny , chciałabym się przywitać od dawna śledzę forum.
Jestem po 3 poronieniach, mam niedoczynność tarczycy i hiperprolaktynemie czynnosciowa ,aktualnie hormony uregulowane .Bede podchodzila w kwietniu do Aid ,miałam już w marcu podchodzić, ale jajnik sie rozleniwił Trzymam Kciuki za Nas Wszystkie !!

Witamy Martika
Przykro mi z powodu poronien[emoji20]

Rozgosc sie tutaj i zapraszamy do nas [emoji3]

Dawaj znac jak sytuacja - im wiecej kciukow tym lepiej!!

19.03: @LolaLolina - połówkowe !![emoji1348]
20.03: @Misia_91 - usg ciążowe!!! [emoji1348]@Gu1505 - usg ciążowe!!![emoji1348]
28.03: @Artemida90 - wizyta u endokrynologa
29.03: @Koraliki - badania prenatalne[emoji1348] połówkowe
02.04: @Artemida90 - wizyta ws. IVF [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
09.04:
@LolaLolina - wizyta ciążowa [emoji1348]
01.05: @nuna85 - start ivf[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]

Czy kogoś dopisać do kalendarza??

Duzo sloneczka dla Was!

Mnie można dopisać:) 25.03. sonoHSG

reklama
Ja mam zabrać na wizytę wszystkie badania ma to jeszcze i jak będą jeszcze ważne to nic nie będę musiała powtarzać a jeżeli nie to niestety trzeba będzie powtórzyć.
Tak jak liczyłam to właśnie moje jeszcze są ważne więc mam nadzieję że nie będę musiala powtarzać A do najtańszych nie należą.

Do góry