reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Właśnie przenieśli mnie z sali porodowej do sali przedporodowej, bo wyniki ładne i nic się nie dzieje, udało się wyciszyć skurcze. Także najważniejsze, że maluch ciągle u mnie w brzuchu i oby możliwie jak najdłużej, choć obstawiali lekarze, że do tego czasu już urodzę ...Każą mi teraz spać, to była długa doba... Oby noc przebiegła spokojnie

reklama
Właśnie przenieśli mnie z sali porodowej do sali przedporodowej, bo wyniki ładne i nic się nie dzieje, udało się wyciszyć skurcze. Także najważniejsze, że maluch ciągle u mnie w brzuchu i oby możliwie jak najdłużej, choć obstawiali lekarze, że do tego czasu już urodzę ...Każą mi teraz spać, to była długa doba... Oby noc przebiegła spokojnie
Wypoczywaj kochana każdy dzień dla niego ważny... płucka sie rozwijają więc jesteście z każdą chwilą coraz bezpieczniejsi... dawaj znać koniecznie jak się będziesz czuła... przesyłamy uściski i kciukasy! :D

Wypoczywaj kochana każdy dzień dla niego ważny... płucka sie rozwijają więc jesteście z każdą chwilą coraz bezpieczniejsi... dawaj znać koniecznie jak się będziesz czuła... przesyłamy uściski i kciukasy! :D
Dziękuję Wam wszystkim dziewczyny za słowa otuchy i wsparcie! Ja już po porannych pobraniach i badaniach ktg, jest dobrze, skurcze zniknęły, tętno dzieckateż ładne [emoji4] Także dalej odpoczywam z nadzieją, że ten stan pociągnie jak najdłużej. Ponoć kluczowe są pierwsze dwie doby po odejściu przedwczesnym wód i niekiedy udaje się dotrwać do tego 34 tygodnia, to byłoby w ogóle super...

Dziękuję Wam wszystkim dziewczyny za słowa otuchy i wsparcie! Ja już po porannych pobraniach i badaniach ktg, jest dobrze, skurcze zniknęły, tętno dzieckateż ładne [emoji4] Także dalej odpoczywam z nadzieją, że ten stan pociągnie jak najdłużej. Ponoć kluczowe są pierwsze dwie doby po odejściu przedwczesnym wód i niekiedy udaje się dotrwać do tego 34 tygodnia, to byłoby w ogóle super...
Uff! Nie martw się , na pewno będziesz wszystko dobrze [emoji8]

od wczoraj, myślami jestem z Tobą ;) wypoczywaj i nie puszczaj malucha :)

Kochana wypoczywaj, jesteś pod opieką, monitorują na bieżąco Was, więc musi być dobrze. Trzymamy kciuki za to, żebyście dotrwali jak najdłużej w dwupaku :)

My mamy i przyszłe mamy nie mamy łatwo. Najpierw stres przed inseminacja, później 2 tygodnie w napięciu i test, później beta. Następnie sprawdzamy czy przyrasta, później każda wizyta ciążowa to stres czy z maluchem wszystko dobrze. Gdy zbliża się poród to boimy się o maleństwo i nie możemy się doczekać aby był już z nami.
Czuje że jak już się urodzi to będzie jeszcze gorzej :)

My mamy i przyszłe mamy nie mamy łatwo. Najpierw stres przed inseminacja, później 2 tygodnie w napięciu i test, później beta. Następnie sprawdzamy czy przyrasta, później każda wizyta ciążowa to stres czy z maluchem wszystko dobrze. Gdy zbliża się poród to boimy się o maleństwo i nie możemy się doczekać aby był już z nami.
Czuje że jak już się urodzi to będzie jeszcze gorzej :)

Jak juz sie urodzi to spojrzysz, zakochasz sie, i o wszystkich stresach zapomnisz[emoji3]❣️[emoji173]️
Powodzenia!!!!

reklama
15.11: @LolaLolina - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
16.11: @anolianna - wizyta kontrolna
@Artemida90 - usg kontrolne po zastrzykach
17.11: @Misia_91 - testowanie[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
20.11: @reqiem - konsultacja prenatalna i echo serca maluszka
22.11: @Dzoannna kontrola usg przed IUI
27.11: @reqiem - wizyta
01.12: @redferrari - wizyta u gin
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]