reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Myślę że jeszcze raz podejdę w gamecie że względu na mojego M bo czuje że on się bardziej nastawić niż ja bo rozmawialismy tylko przez tel bo on byl juz w pracy . A potem zobaczymy co nowy rok przyniesie

Wez pod uwage do kiedy macie badania aktualne (wirusologie itp) - warto wykorzystac szanse dopoki sa wazne. Potem znowu trzeba placic.

Hej. 16.11. mam drugie podejście do IUI. Dzień przed wieczorem dwa zastrzyki z Ovitrelle. Zastrzyki :szok: Tez miałyście? Jak to znioslyscie?
Od 18.11. mam brać Duphaston.
Tym razem czuję się bardziej doinformowania. Mam wrażenie, ze teraz jest to wszystko mniej przypadkowe niz za pierwszym razem.
Do tego mąż ma dobre przeczucia. Trzy pęcherzyki...
Trzymajcie kciuki :)

Dziewczyny..ironia losu. Na badaniu wszystko pięknie a jeszcze wczoraj tego samego dnia przed godz. 23 zaczęły odchodzić mi wody i to w sporych ilościach... Zostałam przetransportowana karetką ze szpitala z Mińska do szpitala w Warszawie. Leżę na obserwacji podpięta pod ktg, skurcze się rysują jeden za drugim a ja ich nie czuję w ogóle albo tylko spięcia co jakiś czas, tętno dziecka na szczęście w normie. Lekarze mówią, że prawdopodobnie w przeciągu 24 h urodzę, aczkolwiek mają nadzieję, że skurcze jeszcze się wyciszą, żeby mój synek malutki jak najdłużej został w brzuchu... Boję się bardzo co to będzie [emoji22]
Dostałam dwie dawki sterydów, żeby płucka nadgonily... Ale przecież on jest taki malutki jeszcze, niecałe 2 kg... [emoji22][emoji22][emoji22]
Jak u Ciebie ? Maluszek już kawał dzidzi ! Da radę w razie co!

Hej. 16.11. mam drugie podejście do IUI. Dzień przed wieczorem dwa zastrzyki z Ovitrelle. Zastrzyki :szok: Tez miałyście? Jak to znioslyscie?
Od 18.11. mam brać Duphaston.
Tym razem czuję się bardziej doinformowania. Mam wrażenie, ze teraz jest to wszystko mniej przypadkowe niz za pierwszym razem.
Do tego mąż ma dobre przeczucia. Trzy pęcherzyki...
Trzymajcie kciuki :)

Ojej no to super - trzymamy kciuki[emoji1320][emoji1320][emoji1320] chcesz do kalendarza?
Ja zastrzyk mialam - raz Pregnyl a raz Ovitrelle. Nic nie boli, sama zrobisz, zadnego odczucia po nim, zero. Za to u mnie jeden zastrzyk byl i nie zadzialal (owulacja i tak byla pozniej) wiec nie wykluczone ze teraz dostane wiecej tak jak Ty...
Powodzenia i trzymam kciuki[emoji3]

Ojej no to super - trzymamy kciuki[emoji1320][emoji1320][emoji1320] chcesz do kalendarza?
Ja zastrzyk mialam - raz Pregnyl a raz Ovitrelle. Nic nie boli, sama zrobisz, zadnego odczucia po nim, zero. Za to u mnie jeden zastrzyk byl i nie zadzialal (owulacja i tak byla pozniej) wiec nie wykluczone ze teraz dostane wiecej tak jak Ty...
Powodzenia i trzymam kciuki[emoji3]

.

reklama
Do góry