agatgagat
Fanka BB :)
I jak, robiłaś betę? Jeśli tak to pewnie niedługo będzie wynik. Daj znać koniecznie, bo ja tu kciuki zaciskam do czerwoności [emoji110]Polece i ja[emoji3][emoji3][emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak, robiłaś betę? Jeśli tak to pewnie niedługo będzie wynik. Daj znać koniecznie, bo ja tu kciuki zaciskam do czerwoności [emoji110]Polece i ja[emoji3][emoji3][emoji3]
I jak, robiłaś betę? Jeśli tak to pewnie niedługo będzie wynik. Daj znać koniecznie, bo ja tu kciuki zaciskam do czerwoności [emoji110]
Cześć, ja zaraz idę na pierwsza wizytę u psychologa medycznego, trzymajcie kciuki żebym się nie poryczała
Edit - rozkręca mi się @ wiec niedługo wracam do Was
Przykro mi... [emoji17] Ale nie daj się, walka trwa! Cierpliwość tutaj jest wystawiona na niejedną próbę... Ja np. zaskoczyłam za 3 podejściem, oby i u Ciebie sprawdziło się powiedzenie do trzech razy sztuka. Głowa do góry [emoji6]Dzięki, zrobiłam i o dziwo juz są:
bhcg 0,4 mlu/ml
Progesteron 10,04 nmol/l
Takze tego... dobrze wiedziec ze okres jednak przyjdzie tylko pewnie z opoznieniem.
Dzięki za zaciskanie kciukow[emoji8][emoji8][emoji8]
Zrobilam tez test sikany (ale nie z pierwszego moczu) i na nim byl „cień cienia” wiec bylam pelna nadziei, a tu dupa.
Przykro mi... [emoji17] Ale nie daj się, walka trwa! Cierpliwość tutaj jest wystawiona na niejedną próbę... Ja np. zaskoczyłam za 3 podejściem, oby i u Ciebie sprawdziło się powiedzenie do trzech razy sztuka. Głowa do góry [emoji6]
Super czekamy na Ciebie... Mam nadziejeze wizyta będzie owocna i da ulge i sile do walkiCześć, ja zaraz idę na pierwsza wizytę u psychologa medycznego, trzymajcie kciuki żebym się nie poryczała
Edit - rozkręca mi się @ wiec niedługo wracam do Was
No to trzymamy dalej kciukasyJa chyba poczekam jeszcze jeden dzien minimum bo nie wiadomo przeciez kiedy do owulacji doszlo. Nie ma co latac z testami jak sie okaze ze temperatura i tak spadnie. Moze jutro zatestuje.
Milego dzionka dla wszytkich mamus i staraczek
Dobrze Skarbusiowi u mamyMiałam wczoraj zrobione usg i KTG. Wszystko w normie . Mam się pojawiać co 3 dni na ktg o ile nie zacznie się coś dziać.
No to trzymamy dalej kciukasy
Edit właśnie doczytałam i jakieś to dziwne że test wyszedł nawet blady a beta nie... Raczej jest odwrotnie jeśli już brak zgodności...
Przykro mi bardzo.. Tule mocno....
Nie chce podsycać niepotrzebnie nadziei ale za 2 dni powtórz test chociaż dla pewności z porannego moczu bo test fauszywie pozytywny zdarza się naprawde rzadko...