reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
02.11: @anolianna - wizyta kontrolna maluszka
03.11: @redferrari - wizyta u gin
04.11: @Marzennn - testowanie[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
08.11: @Dzoannna - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
13.11: @reqiem - wizyta
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]

Czy ktoś chce się dopisać do kalendarza?

Miłego dnia[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

@anolianna powodzenia jutro❣️[emoji1320][emoji1320][emoji1320]daj znac jak poszło!

Dziekuje ☺ napewno dam znać.
Po ostatniej wizycie się wystraszylam ze nie zdążę ze wszystkim i torbę mam już spakowana ciekawe co jutro mi powie czy mój maluch się spieszy czy nie☺ bo jeszcze ciuszki musze wyprać i uprasowac☺

reklama
02.11: @anolianna - wizyta kontrolna maluszka
03.11: @redferrari - wizyta u gin
04.11: @Marzennn - testowanie[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
08.11: @Dzoannna - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
13.11: @reqiem - wizyta
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]

Czy ktoś chce się dopisać do kalendarza?

Miłego dnia[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

@anolianna powodzenia jutro[emoji873]️[emoji1320][emoji1320][emoji1320]daj znac jak poszło!
U mnie 13.11 wizyta ciążowa [emoji6]

Kochana a powiedz mi Twój smerf jest już głową w dół ?
Tak, głową w dół był już na ostatnich dwóch wizytach. Lekarka powiedziała, że już powinien zostać w tej pozycji, aczkolwiek jeszcze na tym etapie wszystko może się wydarzyć. Mam nadzieję, że jednak nie zrobi mi takiego psikusa i zostanie jak jest [emoji6] A u Ciebie jak? :)

Tak, głową w dół był już na ostatnich dwóch wizytach. Lekarka powiedziała, że już powinien zostać w tej pozycji, aczkolwiek jeszcze na tym etapie wszystko może się wydarzyć. Mam nadzieję, że jednak nie zrobi mi takiego psikusa i zostanie jak jest [emoji6] A u Ciebie jak? :)
Właśnie nie i już mnie doktorek wczoraj postraszył , że tak do 34tygodnia ma czas bo później już zwykle się nie odwracają do końca. Niech się odwraca paskuda mała, a nie mnie po pęcherzu wiecznie gmera tymi stópkami i straszy wizja CC ! [emoji16][emoji16]

reklama
Właśnie nie i już mnie doktorek wczoraj postraszył , że tak do 34tygodnia ma czas bo później już zwykle się nie odwracają do końca. Niech się odwraca paskuda mała, a nie mnie po pęcherzu wiecznie gmera tymi stópkami i straszy wizja CC ! [emoji16][emoji16]
No to ma jeszcze trochę czasu, musisz ją jakoś namówić [emoji6]

Do góry