redferrari
Fanka BB :)
trzymamy mocnoPo minitoringu. Jajo 23 mm, jestem po zastrzyku na pęknięcie. Zabieg dzisiaj o 18:15. Trzymajcie kciuki proszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymamy mocnoPo minitoringu. Jajo 23 mm, jestem po zastrzyku na pęknięcie. Zabieg dzisiaj o 18:15. Trzymajcie kciuki proszę
Kochana wypłacz się, wykrzycz i potem popraw koronę, głowa do góry i do bojuHej dziewczynki chcialam wam napisac ze dzis juz mi test wyszedl negatywnie....czyli dlugo mnie po tym zastrzyku trzymalo...moje nadzieje calkowicie zgasly... Jest mi zle...te dwa dni daly mi taka nadzieje....a tu pech.Plakac mi sie chce ,nie chce mi sie juz kompletnie nic ....Co miesiac to samo ...ten sam przebieg ,tylko rozpacz z miesiaca na miesiac coraz gorsza...
mamy dawcę z banku... taka sytuacjaBędą kciuki zacisniete. ☺ a wieczorem tak jak pisze @reqiem koniecznie musicie poprawić
ściskam mocno, doskonale Cię rozumiem. Spraw sobie przyjemność, poleniuchuj, popłacz. Pomaga. A potem do boju :*Hej dziewczynki chcialam wam napisac ze dzis juz mi test wyszedl negatywnie....czyli dlugo mnie po tym zastrzyku trzymalo...moje nadzieje calkowicie zgasly... Jest mi zle...te dwa dni daly mi taka nadzieje....a tu pech.Plakac mi sie chce ,nie chce mi sie juz kompletnie nic ....Co miesiac to samo ...ten sam przebieg ,tylko rozpacz z miesiaca na miesiac coraz gorsza...
Nie szkodzi , tu chodzi o to naturalne ruchy macicy podczas zbliżenia i orgazmu które pomagają plemnikom i później w zagniezdzaniu się zarodeczka [emoji173]️mamy dawcę z banku... taka sytuacja
Poprawić i tak warto dla endorfin i relaksu - oraz zacieśniania relacji małżeńskichmamy dawcę z banku... taka sytuacja
okNie szkodzi , tu chodzi o to naturalne ruchy macicy podczas zbliżenia i orgazmu które pomagają plemnikom i później w zagniezdzaniu się zarodeczka [emoji173]️
będziemy działaćPoprawić i tak warto dla endorfin i relaksu - oraz zacieśniania relacji małżeńskich
zazdraszczam mój skarbulek już taki aktywny jest że generalnie nam się z mężem odechciewa... bo tak głupio jak ona kopniaczkuje... więc post pozostaje...