Molky
Zaciekawiona BB
Ja miałam robioną dokładnie 36 godzin po zastrzyku.A lekarz nie podał godziny? ja jak pamiętam to miało być jakąś ilość godzin przed chyba 36? ktoś potwierdzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam robioną dokładnie 36 godzin po zastrzyku.A lekarz nie podał godziny? ja jak pamiętam to miało być jakąś ilość godzin przed chyba 36? ktoś potwierdzi?
Wiem ,wiem ale z
Wiem ,wiem ale z tego co wyczytalam na forach dziewczyny pisza ze plemniki po przerobieniu w tym plynie zyja krocej :-( Z tad powinno sie robic IUI tuz przed owulacja lub zaraz po :-(
A lekarz nie podał godziny? ja jak pamiętam to miało być jakąś ilość godzin przed chyba 36? ktoś potwierdzi?
Sama nie wiem, ale tak przeczytalam. Dziewczyny pisaly ze po obrobce do iui plemniki zyja krocej :-( I z tad moje obawy.Ale siedze teraz u innego lekarza bo dostalam plamien po iui nadodatek bardzo boli mnie w okolicy macicy ,chce aby to sprawdzil :-( Przyokazji dowiem sie o tych plemnikach heheJa pierwsze slysze ze zyja krocej...
Dlaczego zyja krocej?
Sama nie wiem, ale tak przeczytalam. Dziewczyny pisaly ze po obrobce do iui plemniki zyja krocej :-( I z tad moje obawy.Ale siedze teraz u innego lekarza bo dostalam plamien po iui nadodatek bardzo boli mnie w okolicy macicy ,chce aby to sprawdzil :-( Przyokazji dowiem sie o tych plemnikach hehe
Dziekuje ale na plamienie implantacyjne jest jeszcze za wczas :-)Trzymam kciuki aby to było plamienie implantacyjne☺
Dziekuje ale na plamienie implantacyjne jest jeszcze za wczas :-)
Też miałam lekkie plamienia po IUI , lekarz mówił że tak może być bo mam krucha szyjkę i mógł ją zadrapać wziernikiem i aplikatorem. A nie wydaje mi się żeby żyły krócej no właśnie są podrasowane i wyselekcjonowane te najlepsze sztuki [emoji6]Sama nie wiem, ale tak przeczytalam. Dziewczyny pisaly ze po obrobce do iui plemniki zyja krocej :-( I z tad moje obawy.Ale siedze teraz u innego lekarza bo dostalam plamien po iui nadodatek bardzo boli mnie w okolicy macicy ,chce aby to sprawdzil :-( Przyokazji dowiem sie o tych plemnikach hehe
Sama nie wiem, ale tak przeczytalam. Dziewczyny pisaly ze po obrobce do iui plemniki zyja krocej :-( I z tad moje obawy.Ale siedze teraz u innego lekarza bo dostalam plamien po iui nadodatek bardzo boli mnie w okolicy macicy ,chce aby to sprawdzil :-( Przyokazji dowiem sie o tych plemnikach hehe
Pytalam sie lekarza I powiedzial mi ze faktycznie krocej zyja ...z tad insyminacje powinno sie robic krotko przed I nie dlugo po ovulacji :-*Powodzenia! Oby wszystko bylo ok!
Ciekawa jestem tej teorii ale mi tez sie wydaje ze zyja dluzej wrecz a nie krocej...