zuzik85
Fanka BB :)
Kochana wpadłam na chwilkę.24t4d
Spróbuj jeść wiecej jajek. To bomba witaminowa i dzieci w brzuszku ładnie po jajkach rosną
Uściski dla wszystkich!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana wpadłam na chwilkę.24t4d
Kochana wpadłam na chwilkę.
Spróbuj jeść wiecej jajek. To bomba witaminowa i dzieci w brzuszku ładnie po jajkach rosną
Uściski dla wszystkich!
Daj nacieszyć oko [emoji8]Dziękuję jajka z miodem to dopiero będzie historia [emoji14]
Ja naprawdę jem zdrowo i dużo, przepływy ładne więc chyba taka uroda mojego Skarba
@zuzik85 A jak maluszki? Mama jak dajesz radę z dwoma kruszynkami?
Ja od rana całuje zdjęcie stópki Alusi... hehe śliczna ta stopa!
Kochana wpadłam na chwilkę.
Uściski dla wszystkich!
Miłego dnia dziewczyny słoneczko dziś pięknie świeci na spacerek trzeba iść wietrzyć brzuszki,
Ważne żeby nie padało... Ja też obowiązkowo spacerek codziennie nie ma co marudzić... Naprawdę w tym roku mamy piękną jesień...U nas słońca brak ale wieszamy lampki w pokoiku dziecka i potem spacerek z pieskiem mimo chmur ☺
Powodzenia ! Za udany cykl [emoji110][emoji110][emoji110]I już po wizycie mam brać clorzole o 5-9dc 30na kontrola i po zastrzyk 1-2 lis ma insemiancje.