reklama
Mam już od ok dwóch tygodni i słuchamy sobie czasami [emoji4] piękne dźwięki to fakt [emoji4]Evelevel gratulacje to niesamowite uczucie. Jak chcesz kup dedektor tetna to tatus tez troche skorzysta. Moj m byl oczarowany podsluchiwaniem coreczki
Hey kobuetki. Dzisiaj dostaliśmy wyniki nasienia i nie jest dobrze... pojedyncze plemniki a,b,c, nieruchome d. W czerwcu mamy wizyte u lekarza,więc zobaczymy co będzie dalej. Podpowidzcie jakie badania możnaby zrobić, pokazać lekarzoei,żeby w miarę szybko doszło do inseminacji, bo innego wyjścia pewnie nie będzie. Jak długo czekalyscie na inseminację po wizycie u lekarza,z tymi badaniami,ze wszystkim?
Hey kobuetki. Dzisiaj dostaliśmy wyniki nasienia i nie jest dobrze... pojedyncze plemniki a,b,c, nieruchome d. W czerwcu mamy wizyte u lekarza,więc zobaczymy co będzie dalej. Podpowidzcie jakie badania możnaby zrobić, pokazać lekarzoei,żeby w miarę szybko doszło do inseminacji, bo innego wyjścia pewnie nie będzie. Jak długo czekalyscie na inseminację po wizycie u lekarza,z tymi badaniami,ze wszystkim?
Spokojnie tylko się nie załamujcie. My też mieliśmy etap ze mówili że męża wyniki nie są za ciekawe i jedyne wyjście to inseminacja a w ostateczności invitro. My byliśmy i androloga zapisał mężowi jakieś leki potem tylko lcarnityne. Potem zaczal mnie badać no i moje pecherzyki nie rosły i nie pekaly wszystkie badania przed iui zlecił on i w naszym przypadku potoczyło się w ciągu miesiąca miałam pierwsza iui i teraz jestem w ciąży nawet się okazało przed iui ze meza wyniki się poprawiły to był szok.
Alicjaaa82
Aktywna w BB
U nas przed każdą inseminacją dostawaliśmy raport z ilości nasienia, przy ostatniej było na styk, żeby w ogóle do niej podejść. Niestety nie udało się, więc podjęliśmy decyzję o in vitro (nie żałujemy) .Hey kobuetki. Dzisiaj dostaliśmy wyniki nasienia i nie jest dobrze... pojedyncze plemniki a,b,c, nieruchome d. W czerwcu mamy wizyte u lekarza,więc zobaczymy co będzie dalej. Podpowidzcie jakie badania możnaby zrobić, pokazać lekarzoei,żeby w miarę szybko doszło do inseminacji, bo innego wyjścia pewnie nie będzie. Jak długo czekalyscie na inseminację po wizycie u lekarza,z tymi badaniami,ze wszystkim?
zuzik85
Fanka BB :)
Link do: Jak poprawić grubość endometrium? 26 sposobów...Matka mimo wszystko
Poczytajcie, może któraś skorzysta.
Dzięki @dżoasia :*
Poczytajcie, może któraś skorzysta.
Dzięki @dżoasia :*
redferrari
Co tu tak pusto w kalendarzu?
Piszcie daty dopisujcie
Kwiecień/maj - kalendarz
W tym miesiącu się uda!
30.04 @Evelevel USG II trymestru
30.04 @redferrari wizyta kontrolna
7.05 @redferrari wizyta kontrolna
15.05 @mstar wizyta u nowego lekarza
Piszcie daty dopisujcie
Kwiecień/maj - kalendarz
W tym miesiącu się uda!
zuzik85
27.04 wizyta kontrolna ciążowaCo tu tak pusto w kalendarzu?
Piszcie daty dopisujcie
Kwiecień/maj - kalendarz
W tym miesiącu się uda!
reklama
Co tu tak pusto w kalendarzu?
Piszcie daty dopisujcie
Kwiecień/maj - kalendarz
W tym miesiącu się uda!