reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja sie nie orientuje... Ale myslisz i kombinujesz i sie dreczysz :) idz jutro bedziesz po pierwsze spokojniejsza a po drugie napewno bedziesz szczesliwa a maz bedzie pil ze szczescia caly weekend :) :) :)
No nie bardzo pójdę no bo jak jadę na pierwszą zmianę do pracy a lab otwierają o 7 rano a ja wtedy zaczynam pracę. Muszę się wstrzymać conajmiej do piątku jeśli już.

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Beta tak szybko coś pokaże? Sama zastanawiam się czy może nie iść w piątek, czy to jeszcze za wcześnie. Zastrzyk miałam 19.02. Wiesz, tak żeby mieć pewność na 100%. :-) i już się nie łudzić że coś tam rośnie.
Wiem tylko ze ovitrele moze sie pokazsc w postaci kreski na tescie ale w becie juz nie... I beta hcg jest bardzo czulym parametrem...

No nie bardzo pójdę no bo jak jadę na pierwszą zmianę do pracy a lab otwierają o 7 rano a ja wtedy zaczynam pracę. Muszę się wstrzymać conajmiej do piątku jeśli już.

Ja bym wolala zrobic w piatek niz katowac sie caly weekend. Ale ja bardzo niecierpliwa jestem :) :) :)

Wiem tylko ze ovitrele moze sie pokazsc w postaci kreski na tescie ale w becie juz nie... I beta hcg jest bardzo czulym parametrem...
Dzięki za odpowiedź:-) No faktycznie u Jadzi już coś może wyjść, a u mnie chyba za szybko. No cóż, nie będę sobie wkręcać. Nie mam w sumie żadnych objawów. Poczekam cierpliwie:-)

reklama
W poniedziałek 5.03 robimy betę:-)

Suuper!!! Jak będziemy we dwie to będzie raźniej. A więc teraz już oficjalnie: Ogólnie ogłaszam: UWAGA w poniedziałek godzina 0. Wszystkie kciuki w gotowości. To nie są ćwiczenia. Powtarzam: to nie są ćwiczenia. Ha ha Jadziu, to teraz już musi wyjść:-)

Do góry