reklama
jadzia715
Fanka BB :)
Hehehehehhehehe wariatka jesteś hehehhehehe dobra no to jesteśmy umówione laboratorium 7 rano :-)Suuper!!! Jak będziemy we dwie to będzie raźniej. A więc teraz już oficjalnie: Ogólnie ogłaszam: UWAGA w poniedziałek godzina 0. Wszystkie kciuki w gotowości. To nie są ćwiczenia. Powtarzam: to nie są ćwiczenia. Ha ha Jadziu, to teraz już musi wyjść:-)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
katharina203
Bedzie dobrze. Uwierz mi ze ja jak zaszlam to nie mialam ani jednego objawu. Chyba ze wynik bthcg no i ok miesiaca plamienie. Cala ciaze ani zachcianek ani mdlosci. Pozniej tylko wieczna zgagaDzięki za odpowiedź:-) No faktycznie u Jadzi już coś może wyjść, a u mnie chyba za szybko. No cóż, nie będę sobie wkręcać. Nie mam w sumie żadnych objawów. Poczekam cierpliwie:-)
Joaszka
To tak jak ja...jedyny objaw w obu ciążach to brak @. A później zgaga aż do porodu...teraz trochę ustała...Bedzie dobrze. Uwierz mi ze ja jak zaszlam to nie mialam ani jednego objawu. Chyba ze wynik bthcg no i ok miesiaca plamienie. Cala ciaze ani zachcianek ani mdlosci. Pozniej tylko wieczna zgaga
No i rosnący brzuch[emoji6]
@sosenka hallo hallo!
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Super przechodzisz ciąże, niektóre kobiety strasznie się męczą na początku. Zobaczymy...zwykle jestem cierpliwa ale chyba opanowała mnie "testowa gorączka":-)Jeżeli okaże się, że nic nie ma na pewno będzie trochę przykro i sobie pochlipie, ale wiesz, gdyby ktoś miał zlać w pojemnik wszystkie moje łzy z ostatnich 11 lat to rozmiarami przypominałby Ocean Spokojny. Dlatego teraz staram się podchodzić do tego z humorem. Po co się dołować:-)Bedzie dobrze. Uwierz mi ze ja jak zaszlam to nie mialam ani jednego objawu. Chyba ze wynik bthcg no i ok miesiaca plamienie. Cala ciaze ani zachcianek ani mdlosci. Pozniej tylko wieczna zgaga
katharina203
Pozniej jak bedziesz miec dzidzie to juz nie bedziesz psmietac o tych przykrosciach...Super przechodzisz ciąże, niektóre kobiety strasznie się męczą na początku. Zobaczymy...zwykle jestem cierpliwa ale chyba opanowała mnie "testowa gorączka":-)Jeżeli okaże się, że nic nie ma na pewno będzie trochę przykro i sobie pochlipie, ale wiesz, gdyby ktoś miał zlać w pojemnik wszystkie moje łzy z ostatnich 11 lat to rozmiarami przypominałby Ocean Spokojny. Dlatego teraz staram się podchodzić do tego z humorem. Po co się dołować:-)
Co do okresu ciazy to nie mialam mdlosci i zachcianek ale plamilam i krwawilam i dwa razy lezalam w szpiralu z diagnoza... Ppronienie zagrazajace. Mialam cujrzyce ciezarnych. Zap krtani 2 miesiace. Crp ok 15. 4 antybiotyki. Cisnienie ponad 150/90. Do tego do 16tc zastrzyki z progesteronem. Oj ciezko bylo...
SOSENKA90
Jestem. Długo spałam, właśnie się obudziłam. W nocy mi raz przechodziło, raz bolało... teraz boli mnie podbrzusze, po nocy czysto, ale... na papierze brązowy śluz jakby (nie bordowy) ... dziwne. Nigdy tak nie miałam.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: