reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Suuper!!! Jak będziemy we dwie to będzie raźniej. A więc teraz już oficjalnie: Ogólnie ogłaszam: UWAGA w poniedziałek godzina 0. Wszystkie kciuki w gotowości. To nie są ćwiczenia. Powtarzam: to nie są ćwiczenia. Ha ha Jadziu, to teraz już musi wyjść:-)
Hehehehehhehehe wariatka jesteś hehehhehehe dobra no to jesteśmy umówione laboratorium 7 rano :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Dzięki za odpowiedź:-) No faktycznie u Jadzi już coś może wyjść, a u mnie chyba za szybko. No cóż, nie będę sobie wkręcać. Nie mam w sumie żadnych objawów. Poczekam cierpliwie:-)
Bedzie dobrze. Uwierz mi ze ja jak zaszlam to nie mialam ani jednego objawu. Chyba ze wynik bthcg no i ok miesiaca plamienie. Cala ciaze ani zachcianek ani mdlosci. Pozniej tylko wieczna zgaga

Bedzie dobrze. Uwierz mi ze ja jak zaszlam to nie mialam ani jednego objawu. Chyba ze wynik bthcg no i ok miesiaca plamienie. Cala ciaze ani zachcianek ani mdlosci. Pozniej tylko wieczna zgaga
To tak jak ja...jedyny objaw w obu ciążach to brak @. A później zgaga aż do porodu...teraz trochę ustała...
No i rosnący brzuch[emoji6]

@sosenka hallo hallo!

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Super przechodzisz ciąże, niektóre kobiety strasznie się męczą na początku. Zobaczymy...zwykle jestem cierpliwa ale chyba opanowała mnie "testowa gorączka":-)Jeżeli okaże się, że nic nie ma na pewno będzie trochę przykro i sobie pochlipie, ale wiesz, gdyby ktoś miał zlać w pojemnik wszystkie moje łzy z ostatnich 11 lat to rozmiarami przypominałby Ocean Spokojny. Dlatego teraz staram się podchodzić do tego z humorem. Po co się dołować:-)

Super przechodzisz ciąże, niektóre kobiety strasznie się męczą na początku. Zobaczymy...zwykle jestem cierpliwa ale chyba opanowała mnie "testowa gorączka":-)Jeżeli okaże się, że nic nie ma na pewno będzie trochę przykro i sobie pochlipie, ale wiesz, gdyby ktoś miał zlać w pojemnik wszystkie moje łzy z ostatnich 11 lat to rozmiarami przypominałby Ocean Spokojny. Dlatego teraz staram się podchodzić do tego z humorem. Po co się dołować:-)
Pozniej jak bedziesz miec dzidzie to juz nie bedziesz psmietac o tych przykrosciach...
Co do okresu ciazy to nie mialam mdlosci i zachcianek ale plamilam i krwawilam i dwa razy lezalam w szpiralu z diagnoza... Ppronienie zagrazajace. Mialam cujrzyce ciezarnych. Zap krtani 2 miesiace. Crp ok 15. 4 antybiotyki. Cisnienie ponad 150/90. Do tego do 16tc zastrzyki z progesteronem. Oj ciezko bylo...

Jestem. Długo spałam, właśnie się obudziłam. W nocy mi raz przechodziło, raz bolało... teraz boli mnie podbrzusze, po nocy czysto, ale... na papierze brązowy śluz jakby (nie bordowy) ... dziwne. Nigdy tak nie miałam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Proszę trzymajcie kciuki i za mnie. Inseminacja była w zeszły wtorek. Na krew idę 6 marca.
Oczywiście mój mózg podsuwa mi wszystkie objawy ciąży. Jednak to nie pierwszy raz wiec już tak łatwo się nie nabieram ;)

Do góry