reklama
jadzia715
Fanka BB :)
Wspaniale!!!gratuluje:-):-*Beta
9 dpt 67.67
11 dpt 145.30
14 dpt 457.3
17 dpt 1500 z dzisiaj
" kto nie walczy ten nie niańczy "
jadzia715
Ale to co testujesz pierwszy raz we wtorek ?przepraszam że nie pamiętam [emoji17]Joaszka super ja mam spadek formy dzisiaj. W glowie same negatywy. Do wtorku jeszcze kilka dni. Probuje sie czegos doszukac nowego,innego sle niestety brak.
Nie szkodzi tak,we wtorek mina dwa tygodnie. Mialam w srode ale nie wytrzymam chybaAle to co testujesz pierwszy raz we wtorek ?przepraszam że nie pamiętam [emoji17]
jadzia715
No to bardzo mocno trzymam kciuki a który będzie to dpo?Nie szkodzi tak,we wtorek mina dwa tygodnie. Mialam w srode ale nie wytrzymam chyba
13dpo takze powinno juz cos byc albo nie byc hehNo to bardzo mocno trzymam kciuki a który będzie to dpo?
jadzia715
No to tym bardziej mocno trzymam kciuki ja się wstrzymaj do 15dpo bo albo mnie wcześniej zaleje albo nie :-)13dpo takze powinno juz cos byc albo nie byc heh
reklama
Tez bym tak zrobila ale biore duphaston i moze byc tak ze poki nie odstawie to nie dostane tego okresuNo to tym bardziej mocno trzymam kciuki ja się wstrzymaj do 15dpo bo albo mnie wcześniej zaleje albo nie :-)
Podziel się: