reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
W mojej parafii również są fajni młodzi księża całkowicie inaczej podchodzą do poczęcia różnymi metodami czy to ivf czy iui czy każda inna
Tak jak napisałam nie zarabiamy z mężem na tyle żeby na to odłożyć a ja nie mam już sił tak tyrac (pracuje fizycznie) żeby znów zbierać na ivf może kiedyś jak będą lepsze czasy to kto wie ale póki co nie ma nawet o czym mówić

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Ja się modlę bardzo często mam nawet pasek Świętego Dominika muszę nawet go poszukać bo gdzieś się zawieruszyl i modlitwy do Św. Judy i Św. Dominika :-):-) wcale się tego nie wstydzę :-)

Idę dziewczynki spać niby spałam po południu a już jestem zmęczona może przez to że chycilam się dokończenia puzzli zostały same szare i jest trochę zabawy z tym hehe:-) dobranoc i miłej nocy kochane :-*

Ja się modlę bardzo często mam nawet pasek Świętego Dominika muszę nawet go poszukać bo gdzieś się zawieruszyl i modlitwy do Św. Judy i Św. Dominika :-):-) wcale się tego nie wstydzę :-)

Ja też mam ;-) i modlę się. Może kiedyś Bog mnie wysłucha.

Na forum o in vitro większość dziewczyn modli się do św. Rity może i to włączyć [emoji110] [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

No dziewczynki położyłam się i tak leżę raz mi gorąco raz mi zimno skóra całą mnie swędzi jest mi mega niedobrze masakra stoi mi koło.lozka pepsi i herbata gorzka z cytryną nie wiem jak to się do rana skończy...
Ehhh co miesiąc jakieś nowe rewolucje....

Św.Rita? No muszę poczytać [emoji4]

reklama
Do góry