Ja nie brałam, jadę na 7 rano, leki mam na 8, mocz oddaje od razu rano, podchlapkę strzelam i sikam do kubeczka. ale ostatnio Pani w lab powiedziała, że mocz żeby był z tego nocnego siku ale krew nie musi być na czczo. Ja mam bardzo mał widoczne żyły więc muszę wypić dwie szklanki wody przed pobraniemDziewczyny jutro rano mam zrobić badania i tak się zastanawiam, żeby były wiarygodne to rano brać Luteinę i Dupka ? Bo do tsh Euthyroxu rano nie wezmę.
reklama
zuzik85
Fanka BB :)
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."
GRUDZIEŃ
@Joaszka, @Tyczusia, @Lanolka, @Evelevel gratulujemy dwóch wyczekanych kreseczek
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."
GRUDZIEŃ
@Joaszka, @Tyczusia, @Lanolka, @Evelevel gratulujemy dwóch wyczekanych kreseczek
LUTY
23 - Evelevel - wizyta ciążowa
26 - Kefirek - monitoring cyklu
27 - Sosenka - wizyta z usg po pozytywnej becie
Joaszka - wyniki testu NIFTY
MARZEC
02 - Evelevel - badania prenatalne maluszka
05 - zuzik85 - wizyta u gin
05 - jadzia715 - beta hcg po drugim IUI
Marzena87 - testowanie po II inseminacji
"Pesymista szuka przeciwności w każdej okazji.
Optymista widzi okazję w każdej przeciwności..."
Nigdy się nie poddawaj!!!
Nigdy...nigdy...i jeszcze raz nigdy!!!
Bo może to właśnie ostatni klucz otwiera właściwe drzwi...
Optymista widzi okazję w każdej przeciwności..."
Nigdy się nie poddawaj!!!
Nigdy...nigdy...i jeszcze raz nigdy!!!
Bo może to właśnie ostatni klucz otwiera właściwe drzwi...
zuzik85
Jesteś na wątku "ciężaróweczki po in vitro"?Ja nie brałam, jadę na 7 rano, leki mam na 8, mocz oddaje od razu rano, podchlapkę strzelam i sikam do kubeczka. ale ostatnio Pani w lab powiedziała, że mocz żeby był z tego nocnego siku ale krew nie musi być na czczo. Ja mam bardzo mał widoczne żyły więc muszę wypić dwie szklanki wody przed pobraniem
Czasami tam zaglądam, ale jakoś się nie udzielam, czekam na piątek na wizytę i jak będzie wszystko ok to tam chyba dołączę [emoji6] a Ty zamierzasz się "przenieść"?Jesteś na wątku "ciężaróweczki po in vitro"?
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
SOSENKA90
Candygirl myślałam, ze beta mi wyjdzie 0, odstawię leki i zacznę od nowa, dlatego zapisałam się do mrugacza bo miałam okazje zrobić to po cenie normalnej wizyty jak u mojego lekarza, bo mrugacz ceni się trochę więcej. No ale ze beta jest to odwołałam, bo mój lekarz kazał mi przyjść za tydzień na usg czyli w nast. Wtorek wiec ta wizytę u mrugacza odwołałam bo w sumie bez sensu...
Jadzia ja czułam sie jak na okres - cycki mi chciało rozwalić, teraz już minęło...
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Jadzia ja czułam sie jak na okres - cycki mi chciało rozwalić, teraz już minęło...
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Chodzę do dr Szymańskiej i ufam jej, czuję, że jestem w dobrych rękach. Sama klinika też jest przyjazna. 3 podejścia IUI za mną, to ostatnie udane, ale niestety skończyło się poronieniem... Teraz czekam na wyniki histopatoliczne i z nimi do lekarza. Ciekawa jestem jaki plan na mnie będzie miała moja dr. Ty też Warszawa?
Heyka , bardzo mi przykro ze poroniłaś ale najważniejsze że przynajmniej wiesz ze iui działa na Ciebie i ze masz oparcie w swoim lekarzu na pewno bd dobrze ,zobaczysz. Tak , ja się leczę w novum w Wawie
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
A masz już jakąś klinikę na oku ? Kurcze ciężko znaleźć dobrego lekarza który poświęci czas i zadba o pacjenta ale może nie bd musiała szukać bo teraz na pewno się udałoZmieniam bo jakoś ma.dziwne leczenie a jest jedynym lekarzem w okolicy który jest od niepłodności...podeszłam drugi i ostatni raz u niego. Jeśli nie wyjdzie to trzeci u niego nie podejdę bo mi kasy szkoda.
D
Nie dziękuję za kciuki póki co tylko cyce bardzo bolą od tego pęknięcia a tak to spoko :-)
Dobranoc :-*:-*
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Właśnie poczytałam sobie o hiperstymulacji i raczej to nie jest mój przypadek ale dziękuję za pomocDzien po inseminacji... Straszny bol... Zginalo mnie w pol... Do laboratorium na estradiol... Wynik... 9500...trudnosci w oddychaniu... Szpital...hiperstymulacja... To u mnie... U ciebie bedzie wsztstko dobrze...
reklama
zuzik85
Ja? NieCzasami tam zaglądam, ale jakoś się nie udzielam, czekam na piątek na wizytę i jak będzie wszystko ok to tam chyba dołączę [emoji6] a Ty zamierzasz się "przenieść"?
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podczytuje z ukrycia. Dziewczyny poza moim zasięgiem. [emoji14]
Podziel się: