reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny jutro rano mam zrobić badania i tak się zastanawiam, żeby były wiarygodne to rano brać Luteinę i Dupka ? Bo do tsh Euthyroxu rano nie wezmę.
Ja nie brałam, jadę na 7 rano, leki mam na 8, mocz oddaje od razu rano, podchlapkę strzelam i sikam do kubeczka. ale ostatnio Pani w lab powiedziała, że mocz żeby był z tego nocnego siku ale krew nie musi być na czczo. Ja mam bardzo mał widoczne żyły więc muszę wypić dwie szklanki wody przed pobraniem;)

reklama
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."

GRUDZIEŃ

@Joaszka, @Tyczusia, @Lanolka, @Evelevel gratulujemy dwóch wyczekanych kreseczek

LUTY

@zuzik85, @SOSENKA90 - dwie wyczekane kreseczki
LUTY

23 - Evelevel - wizyta ciążowa
26 - Kefirek - monitoring cyklu
27 - Sosenka - wizyta z usg po pozytywnej becie

Joaszka - wyniki testu NIFTY

MARZEC

02 - Evelevel - badania prenatalne maluszka
05 - zuzik85 - wizyta u gin
05 - jadzia715 - beta hcg po drugim IUI

Marzena87 - testowanie po II inseminacji

"Pesymista szuka przeciwności w każdej okazji.
Optymista widzi okazję w każdej przeciwności..."

Nigdy się nie poddawaj!!!
Nigdy...nigdy...i jeszcze raz nigdy!!!
Bo może to właśnie ostatni klucz otwiera właściwe drzwi...

Ja nie brałam, jadę na 7 rano, leki mam na 8, mocz oddaje od razu rano, podchlapkę strzelam i sikam do kubeczka. ale ostatnio Pani w lab powiedziała, że mocz żeby był z tego nocnego siku ale krew nie musi być na czczo. Ja mam bardzo mał widoczne żyły więc muszę wypić dwie szklanki wody przed pobraniem;)
Jesteś na wątku "ciężaróweczki po in vitro"?

Candygirl myślałam, ze beta mi wyjdzie 0, odstawię leki i zacznę od nowa, dlatego zapisałam się do mrugacza bo miałam okazje zrobić to po cenie normalnej wizyty jak u mojego lekarza, bo mrugacz ceni się trochę więcej. No ale ze beta jest to odwołałam, bo mój lekarz kazał mi przyjść za tydzień na usg czyli w nast. Wtorek wiec ta wizytę u mrugacza odwołałam bo w sumie bez sensu...

Jadzia ja czułam sie jak na okres - cycki mi chciało rozwalić, teraz już minęło...

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Chodzę do dr Szymańskiej i ufam jej, czuję, że jestem w dobrych rękach. Sama klinika też jest przyjazna. 3 podejścia IUI za mną, to ostatnie udane, ale niestety skończyło się poronieniem... Teraz czekam na wyniki histopatoliczne i z nimi do lekarza. Ciekawa jestem jaki plan na mnie będzie miała moja dr. Ty też Warszawa?
Heyka , bardzo mi przykro ze poroniłaś ale najważniejsze że przynajmniej wiesz ze iui działa na Ciebie i ze masz oparcie w swoim lekarzu ;) na pewno bd dobrze ,zobaczysz. Tak , ja się leczę w novum w Wawie
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Zmieniam bo jakoś ma.dziwne leczenie a jest jedynym lekarzem w okolicy który jest od niepłodności...podeszłam drugi i ostatni raz u niego. Jeśli nie wyjdzie to trzeci u niego nie podejdę bo mi kasy szkoda.
D
Nie dziękuję za kciuki póki co tylko cyce bardzo bolą od tego pęknięcia a tak to spoko :-)

Dobranoc :-*:-*

" kto nie walczy ten nie niańczy "
A masz już jakąś klinikę na oku ? Kurcze ciężko znaleźć dobrego lekarza który poświęci czas i zadba o pacjenta ale może nie bd musiała szukać bo teraz na pewno się udało;)

Heyka dziewczyny:biggrin2: jak wam mija dzień ? Wczoraj byłam na monitoringu i mam 1 pecherzyk 21 i endometrium 10 , właśnie zrobiłam zastrzyk i bd działać ;) jak sądzicie czy dzisiaj jest sens przytulać się ? Bo różnie się wypowiadają

reklama
Do góry