reklama
Hej dziewczyny cierpię na bezsenność o 6 rano już alleluja chyba za dużo tego wolnego :-)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Ja to raczej usnąć nie moge I w nocy się budzę, a potem rano nie przytomna. Chciała bym taką bezsenność jak twoja
jadzia715
Fanka BB :)
No ja mam drzemkę po południu więc też zasypiam koło 23 budzę się później bo królik szaleje w klatce i o 6 z zegarkiem na ręku już siedzę w kuchni na kawie[emoji16] na chorobowym to sobie tak mogę wstawać gorzej jak wrócę do pracy i będę mieć druga zmianę i wstanę o 6:-)Ja to raczej usnąć nie moge I w nocy się budzę, a potem rano nie przytomna. Chciała bym taką bezsenność jak twoja
Jadzia ja dzisiaj pierwszy raz od 3 miesięcy przespałam całą noc [emoji39] nawet raz się nie obudziłam, przez ostatnie tygodnie budziłam się 3-4 razy w nocy, czasami zasypiałam płód razu a czasami jak się już obudziłam to nie spałam 2-3 godzin, a później już sama budziłam się o 7! Masakra, u mnie właśnie bezsenność była takim pierwszym objawem ciazy, ale u Ciebie to za wcześnie więc pewnie natłok myśli [emoji6] chociaż życzę Ci tego nie spania za dwa tygodnie [emoji16]No ja mam drzemkę po południu więc też zasypiam koło 23 budzę się później bo królik szaleje w klatce i o 6 z zegarkiem na ręku już siedzę w kuchni na kawie[emoji16] na chorobowym to sobie tak mogę wstawać gorzej jak wrócę do pracy i będę mieć druga zmianę i wstanę o 6:-)
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
Eee no za wcześnie na cokolwiek Kochana współczuję takiego wybudzania bo ani się to wyspać ani co masakra jakaś.Jadzia ja dzisiaj pierwszy raz od 3 miesięcy przespałam całą noc [emoji39] nawet raz się nie obudziłam, przez ostatnie tygodnie budziłam się 3-4 razy w nocy, czasami zasypiałam płód razu a czasami jak się już obudziłam to nie spałam 2-3 godzin, a później już sama budziłam się o 7! Masakra, u mnie właśnie bezsenność była takim pierwszym objawem ciazy, ale u Ciebie to za wcześnie więc pewnie natłok myśli [emoji6] chociaż życzę Ci tego nie spania za dwa tygodnie [emoji16]
A jak Ty się czujesz? Wszystko w porządku?
jadzia715
O kurde to jesteś rekordzistka heheJa dzisiaj 4.30ale nie z bezsennosci niestety. Sosenka co u Ciebie?
Czuć czuję się dość ok, gdzieś coś czasami strzyknie, zaboli, gdzieś mnie zemdli czasami ale nie narzekam, bo gdyby nie to, że chodzę do lekarza, to nie wiedziałabym, że jestem w ciąży. Niestety znowu mnie dopadło zapalenie dróg moczowych, wczoraj robiłam analizę a dzisiaj powtórzyłam i posiew zrobiłam, czekam na wyniki. Wyszły mi leukocyty podwyższone i flora bakteryjna, na szczęście wizytę mam w piątek, to pogadam z doktorskiem. A tak to rośniemy, utyć utylam może że dwa kg ale brzuszek mam taki malutki, co prawda większość z niego to objawy stymulacji do ivf ale zrobił się taki okraglejszy, nie jest takim workiem już [emoji16]Eee no za wcześnie na cokolwiek Kochana współczuję takiego wybudzania bo ani się to wyspać ani co masakra jakaś.
A jak Ty się czujesz? Wszystko w porządku?
reklama
jadzia715
To dobrze że tak przechodzisz ciążę ja i tak mam wrażenie że i tak dupa z tego z mojej inseminacji ale to nic [emoji16]plan jest taki że wykonam znów badanie nasienia męża i do Dr. Przybycienia z jego wynikami plus moje no i czeka mnie jeszcze tarczyca powtórne badanie :-) co nas nie zabije to wzmocni:-)Czuć czuję się dość ok, gdzieś coś czasami strzyknie, zaboli, gdzieś mnie zemdli czasami ale nie narzekam, bo gdyby nie to, że chodzę do lekarza, to nie wiedziałabym, że jestem w ciąży. Niestety znowu mnie dopadło zapalenie dróg moczowych, wczoraj robiłam analizę a dzisiaj powtórzyłam i posiew zrobiłam, czekam na wyniki. Wyszły mi leukocyty podwyższone i flora bakteryjna, na szczęście wizytę mam w piątek, to pogadam z doktorskiem. A tak to rośniemy, utyć utylam może że dwa kg ale brzuszek mam taki malutki, co prawda większość z niego to objawy stymulacji do ivf ale zrobił się taki okraglejszy, nie jest takim workiem już [emoji16]
Trzymam kciuki za Ciebie żeby wszystko było w porządku:-)
Który to tydzień?
Mi pierwszy raz od wykonywania zastrzykow od ovitrelle wyszedł siniak na brzuchu i też miałam wrażenie (a jestem chudzielec) że na brzuchu pojawiła się jedna chuda oponka więcej hehe
Podziel się: