reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Jadzia kciuki !

Zuzik,Hiper,Sosenka ...kciuki za bety !

Jutro i ja robię pierwsza bo wieczorem idziemy na imprezę... jutro będzie 13 dni po więc myślę że już wyjdzie .... mam nadzieję że życie mnie zaskoczy[emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Witajcie dziewczyny, czytam już długo forum ale nie odważyłam się napisać :)
Moja historia to 1,5 roku małżeństwa i zero potomstwa ;( Od ponad pół roku chodzę do Invimed w Warszawie.
Jestem po jednej nie udanej inseminacji.
Jutro badam hormony i może w sobotę lub w poniedziałek kolejna.
Mam momenty zwątpienia i momenty wiary w cud :)
Jestem w podobnej sytuacji. Leczenie w invimed, inseminacje i oczekiwanie na cud Z ciekawości kto jest Twoim lekarzem? Masz iui stymulowanie czy na cyklu naturalnym?

No dziewczynki o 18.50 mam wizytę o 18zrobie sobie zastrzyk. Wy pilnowalyscie godzin robienia zastrzykow czy robilyscie czasem wcześniej czasem później??( lekarz mi powiedział że 4 godziny w ta lub w ta nie robią wielkiej różnicy)

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Mi robili od razu w klinice po wizycie i spr poziomu estradiolu. Nie było sztywnych godzin. Na następny dzień iui

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Może zrobić jeszcze poziom progesteronu, prolaktyny i testosteronu ? Co myślicie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Od początku jestem u dr. Ziółkowskiej. Lekarz bardzo miła, czasem mam wrażenie ze za bardzo ;)
Ja chodzę do dr Dworniaka. Też jestem zadowolona niemniej wyników w postaci maleństwa jeszcze bak Jestem po drugiej iui ale czuję, że nieskutecznej I nie wiem co dalej... wyniki mamy dobre, żadnego dodatkowego stymulowania, wszystko na naturalnych cyklach. Sama nie wiem czy jest sens pchać się w kolejne iui czy od razu konkret in vitro.

Do góry