reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nie myślałam o tym jakoś...lekarz do której chodzę jest świetna, ma super opinie, naprawdę z sercem podchodzi do pacjenta i przede wszystkim ufam jej. Jeśli o leki chodzi to duphaston mam kontynuować na podtrzymanie i za tydzień kontrola.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimo wszystko poszlabym w miedzy czasie do jeszcze innego a może inny by Ci zalecił zwiększyć dawkę?

" kto nie walczy ten nie niańczy "

No właśnie, a który to tydzień, kiedy miałaś IUI?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
IUI 28 grudnia (12dc)
Pierwsza beta 17 stycznia (32dc) około 300
Druga beta 22 stycznia około 1100

W tej chwili to 7 tydzień, dokładnie minęło 6 tygodni i 2 dni

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety z moja praca lipa, szukam dalej. Chyba muszę sobie odpuścić w tym miesiącu starania o dzidziusia bo jak los będzie taki zabawny i zaciaze na bezrobociu to kiepsko to widzę [emoji23]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Zuzik tak jak napisałaś w grafiku [emoji12] wszystko się zgadza [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie robię nigdy bety . Jakos tak czekam zawsze na @ . Dzisiaj przyszła.... To była czwarta próba,ostatnia. Oczywiście nie poddaje się jutro dzwonię i umawiamy się na rozmowę a raczej plan na ivf

Wiecie jaki dekiel ze mnie? Urypalam sobie ze mam dzis wizytę a ja mam jutro [emoji58] szlak [emoji23]

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
Ejjj!! Cały czas w kalendarzu byłaś wpisana na jutro.
Dzisiaj czytam forum, zeby powpisywać i w jednym Twoim poście przeczytałam, że masz wizytę we wtorek. To zmieniłam w kalendarzu [emoji14]

reklama
Do góry