Super ze masz dofinansowanie na in vitro. U mnie w Radomiu nie ma. To tylko dla mieszkańców jest pomoc ?Chcemy jeszcze spróbować max 3 razy iui a później może in vitro. U nas jest dofinansowanie więc zastanawiamy się poważnie nad podjęciem tego kroku. Zwłaszcza, że nieubłaganie czas leci i wkrótce mogę się nie załapać ze względu na wiek.
reklama
reqiem
Fanka BB :)
Idziemy we wtorek teraz ma wizyte to wszystko napisze co nam zlecili. Wiem ze katiotypy na pewno.Hej :-) zainteresowały mnie te badania genetyczne. Co będziesz robić ?miałam już full badań ale tych jeszcze nie a ciąży jak nie było tak nie ma ...
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Candygirl600
Nie nie, jesteśmy za granicą i dopiero na Wielkanoc będziemy w Polsce a wszystkie badania zawsze robimy prywatnie, więc nigdy nie czekamU Was takie terminy genetykow że dopiero w kwietniu?
Ok dziękuję :-) będę czekać na info. Trzymam kciuki za dobre wyniki. Musze i ja przebadać się.Idziemy we wtorek teraz ma wizyte to wszystko napisze co nam zlecili. Wiem ze katiotypy na pewno.
Programem z Invimed gdzie się leczymy objęte są Poznań, Gdańsk i Warszawa. Żeby wziąć udział trzeba m.in. być mieszkańcem jednego z tych miast (niekoniecznie meldunek).Super ze masz dofinansowanie na in vitro. U mnie w Radomiu nie ma. To tylko dla mieszkańców jest pomoc ?
A jak duże jest to dofinansowanie? Może się jakoś postaram ...Programem z Invimed gdzie się leczymy objęte są Poznań, Gdańsk i Warszawa. Żeby wziąć udział trzeba m.in. być mieszkańcem jednego z tych miast (niekoniecznie meldunek).
redferrari
ja po drugiej iui ale lekarz nam kazał porobić jakieś tam badania i będziemy rozpatrywać czy jest sens trzecią czy idziemy do ivf - stać nas na jedną próbę więc poważnie się zastanawiamy
Pod tym linkiem znajdziesz wszystkie informacje:A jak duże jest to dofinansowanie? Może się jakoś postaram ...
Link do: Dofinansowanie in vitro w InviMed Warszawa
reklama
Dziękuje serdecznie za pomoc :-)Pod tym linkiem znajdziesz wszystkie informacje:
Link do: Dofinansowanie in vitro w InviMed Warszawa
Podziel się: