reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Chcemy jeszcze spróbować max 3 razy iui a później może in vitro. U nas jest dofinansowanie więc zastanawiamy się poważnie nad podjęciem tego kroku. Zwłaszcza, że nieubłaganie czas leci i wkrótce mogę się nie załapać ze względu na wiek.
Super ze masz dofinansowanie na in vitro. U mnie w Radomiu nie ma. To tylko dla mieszkańców jest pomoc ?

reklama
Hej :-) zainteresowały mnie te badania genetyczne. Co będziesz robić ?miałam już full badań ale tych jeszcze nie a ciąży jak nie było tak nie ma ...
Idziemy we wtorek teraz ma wizyte to wszystko napisze co nam zlecili. Wiem ze katiotypy na pewno.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Nuna no pewnie ciezkie chwile za Wami. Ja mialam 10iui ale to przez to ze mi 2ga( a pierwsza u obecnego gin) wyszla wiec bylo wiadomo ze idziemy w dobrym kierunku:)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Super ze masz dofinansowanie na in vitro. U mnie w Radomiu nie ma. To tylko dla mieszkańców jest pomoc ?
Programem z Invimed gdzie się leczymy objęte są Poznań, Gdańsk i Warszawa. Żeby wziąć udział trzeba m.in. być mieszkańcem jednego z tych miast (niekoniecznie meldunek).

ja po drugiej iui ale lekarz nam kazał porobić jakieś tam badania i będziemy rozpatrywać czy jest sens trzecią czy idziemy do ivf - stać nas na jedną próbę więc poważnie się zastanawiamy

reklama
Do góry