reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jutro Skarby trzymajcie bo jutro wielki dzień a później odliczanie tych długich 14 dni :-( boje się tylko ze jak będę dźwigać w pracy to nie utrzyma się zarodek: -(

" kto nie walczy ten nie niańczy "

To nie przemęczaj się. Spróbuj jakoś to ominąć wysiłek. Będziemy trzymać kciuki !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To nie przemęczaj się. Spróbuj jakoś to ominąć wysiłek. Będziemy trzymać kciuki !!!

Nie da się kochana bo prace mam fizyczna i muszę kawałek podwozia przełożyć około 70 razy nad głowa oczywiście nie jest to 20kg ale z 5 napewno

Nie da się kochana bo prace mam fizyczna i muszę kawałek podwozia przełożyć około 70 razy nad głowa oczywiście nie jest to 20kg ale z 5 napewno

Przerabane ... ale z Ciebie jest mocna babka i dasz z tym radę! Jak Ci pisane mieć bobo w tym cyklu to nawet tona Ci nie przyszkodzi;-) wierze ze będzie dobrze

Przerabane ... ale z Ciebie jest mocna babka i dasz z tym radę! Jak Ci pisane mieć bobo w tym cyklu to nawet tona Ci nie przyszkodzi;-) wierze ze będzie dobrze
Damy Agusia rade i Ty i ja.
Jeden po zastrzyku Ovitrelle mniej boli i cieńsza igła niż do fostimonu no to czekamy na zabieg :-)

"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."

GRUDZIEŃ

@Joaszka, @Tyczusia, @Lanolka, @Evelevel gratulujemy dwóch wyczekanych kreseczek

NOWY ROK, NOWE PLANY I NADZIEJE

STYCZEŃ

21 - jadzia715 - IUI
22 - Anuśśśka - testowanie po IUI
22 - Kefirek - testowanie po IUI
25-26 - nuna85 - testowanie po staraniach naturalnych
26 - Evelevel - wizyta serduszkowa
26 - zuzik85 - monitoring po stymulacji
29-30 - zuzik85 - IUI
30 - Cikulinka - przewidywany termin @ (po naturalnych szaleństwach)
31 - Nila - monitoring cyklu przed drugą IUI

LUTY

01 - Dankaaa - testowanie po czwartej IUI

"Pesymista szuka przeciwności w każdej okazji.
Optymista widzi okazję w każdej przeciwności..."

Nigdy się nie poddawaj!!!
Nigdy...nigdy...i jeszcze raz nigdy!!!

U mnie Kochane zaczynaja się powoli dolegliwości ciążowe. Mam poranne mulenie, nie wymiotuje ale strasznie przeszkadzają mi zapachy tak max. Sklep z wędlina i mięsem bleeee, czekolada to mój wróg, zjadłam dwa kawałki ostatnio, nie utrzymały się [emoji16]kwiaciarnia fuuuu, perfumy jakiekolwiek masakra [emoji53] do tego mam takie wzdęcia ze brzuch mam jak balon [emoji5] ale cieszę się bo mam nadzieje ze dzięki temu wszystko się ładnie rozwija [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U mnie Kochane zaczynaja się powoli dolegliwości ciążowe. Mam poranne mulenie, nie wymiotuje ale strasznie przeszkadzają mi zapachy tak max. Sklep z wędlina i mięsem bleeee, czekolada to mój wróg, zjadłam dwa kawałki ostatnio, nie utrzymały się [emoji16]kwiaciarnia fuuuu, perfumy jakiekolwiek masakra [emoji53] do tego mam takie wzdęcia ze brzuch mam jak balon [emoji5] ale cieszę się bo mam nadzieje ze dzięki temu wszystko się ładnie rozwija [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Poczekaj na zgagę [emoji23][emoji23]
Mam nadzieję,że Cię minie [emoji4]

Do góry