reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Wspaniała wiadomość! Szczere gratulacje i tchnełaś w nas nadzieje żeby się nigdy nie poddawać! Ile miałaś IUI wcześniej i jak długo się staracie ?
Requiem w listopadzie miałam pierwszą IUI. W grudniu mieliśmy powtórzyć bo poprzednia się nie udała, ale odpuściliśmy bo okazało się że jajeczka są po prawej NIEDROŻNEJ stronie. Staramy się od maja tego roku. Ja jestem w takim szoku, że nie wiem co mam myśleć. Bardzo się boję, że to wszystko jest zbyt piękne. Ale staram się myśleć pozytywnie. Teraz nie mogę się zamartwiać, muszę dbać o siebie i dzidziusia. Trzymajcie za nas kciuki :*

Mam wynik bety: 174,8... ja chyba jestem w ciąży :szok:
Tyczusia...mordko Ty moja!!!!
Gratulacje!!!!!
Jakbym Cię tu miała to wyściskałabym Cię milion razy!!!
Umawiaj się do gina, sprawdzić czy Kropek mebluje się w macicy, co by mu do głowy jaki jajowód nie przyszedł ;p
Na betę śmignij po 48 godz. Powinna być ok 500.
No i ciesz się!!!! Choćby przechodnie dziwnie patrzyli na banana na Twojej buzi ;)
I kwas foliowy bierz :)
I Progesteron zrób przy okazji bety, to ważne ;)
No i........Wesołych świąt!!!!! :)
Aaaaaa!!!! ...jakiś fluid ciążowy podeślij :) <3

Wspaniała wiadomość! Szczere gratulacje i tchnełaś w nas nadzieje żeby się nigdy nie poddawać! Ile miałaś IUI wcześniej i jak długo się staracie ?
Super! trzymam mocno kciuki, takie niespodzianki są najlepsze!! a jeszcze tAK z zaskoczenia i wszystkim życzę pełnej nadzieji!!

Lanolka gratulacje ! :) W końcu jakieś dobre wieści, powiedz bo nie doczytałam - zaszłaś dzięki IUI czy naturalny cud ? :)
@Lanolka Gratuleje! Ja w dzień @ miałam betę 113,5 a dwa dni później 343,4, teraz robię we wtorek powtórkę. Oby nam pięknie przyrastała! :)

Sylvia mam nadzieje że z ciążą się udało!!!
Mnie tutaj dawno nie było, tak się wdedy cieszyłam aż tu się okazało ciąża pozamaciczna z ta pewnie tak niska beta. Tak faktycznie startowała tutaj zaraz po 1 |IUI| i mam nadzieje ze ta druga to już będzie udana

reklama
Do góry