Zuzik85 byłam dzisiaj po pracy. Jutro ma być wynik. Wieczorem zrobiłam jeszcze jeden test i też 2 kreseczki. Trzymajcie kciuki! Ja nie wierzę w to co się dzieje...Tyczusia, byłaś na becie?
reklama
Swiateczny cud ! :-) :-) :-)Zuzik85 byłam dzisiaj po pracy. Jutro ma być wynik. Wieczorem zrobiłam jeszcze jeden test i też 2 kreseczki. Trzymajcie kciuki! Ja nie wierzę w to co się dzieje...
zuzik85
Fanka BB :)
Juuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiii!!!Zuzik85 byłam dzisiaj po pracy. Jutro ma być wynik. Wieczorem zrobiłam jeszcze jeden test i też 2 kreseczki. Trzymajcie kciuki! Ja nie wierzę w to co się dzieje...
Dziewczyny, wyczytałam ze juz kolo 4 tyg występują mdłości a ja nic tylko te piersi odczuwam i brak @ zrobię dziś kolejne bhcg w pon zrobiłam pierwsze, potem w środę to o ile ma być przyrost dzisiaj? o 110%? czy zrobić betę jutro? ja już powoli od zmysłów odchodze
Agnieś191
Każda z nas jest inna. Ja nie miałam mdłości tylko brak apetytu i jadłam tylko kilka rzeczy i ból głowy, a to zaczęło się ok 9-10 tyg czyli wtedy kiedy objawy powinny się kończyć. Dziś 20 tydz a ja walcze ze zgaga, masakra mam ją prawie codziennie. Także nie narzekaj, bo jeszcze objawy przyjdą i wtedy będzie wszystko jest dobrze objawy mogą być a nie muszą. Poza tym to dopiero początek. Minimalny przyrost po 48h to 66%Dziewczyny, wyczytałam ze juz kolo 4 tyg występują mdłości a ja nic tylko te piersi odczuwam i brak @ zrobię dziś kolejne bhcg w pon zrobiłam pierwsze, potem w środę to o ile ma być przyrost dzisiaj? o 110%? czy zrobić betę jutro? ja już powoli od zmysłów odchodze
Ostatnia edycja:
Agnieś191
Gratulacje jestes w ciąży. Powtórz po 48h od badania.Mam wynik bety: 174,8... ja chyba jestem w ciąży
katharina203
No pewnie ze jestes...moje gratulacje...cuda sie zdarzają...Mam wynik bety: 174,8... ja chyba jestem w ciąży
reklama
katharina203
Ja przez cala ciaze nie mialam ani razu mdlosci...Dziewczyny, wyczytałam ze juz kolo 4 tyg występują mdłości a ja nic tylko te piersi odczuwam i brak @ zrobię dziś kolejne bhcg w pon zrobiłam pierwsze, potem w środę to o ile ma być przyrost dzisiaj? o 110%? czy zrobić betę jutro? ja już powoli od zmysłów odchodze
Podziel się: