reklama
Od jutra zaczynam znowu brać Clo. 13ego pierwsze usg. Zastanawiam się czy jutro nie kupić sobie profilaktycznie w aptece kwasu foliowego i czy nie brać go sobie przed IUI. Wiecie moze czy zażywanie kwasu foliowego nie bedzie w żaden sposób przeszkadzać w całej procedurze lub gryźć się z Clo?
zuzik85
Fanka BB :)
Nie będzie. A wskazane jest branie na 3 miesiące przed planowaną ciąża. u Ciebie to ostatni dzwonek.Od jutra zaczynam znowu brać Clo. 13ego pierwsze usg. Zastanawiam się czy jutro nie kupić sobie profilaktycznie w aptece kwasu foliowego i czy nie brać go sobie przed IUI. Wiecie moze czy zażywanie kwasu foliowego nie bedzie w żaden sposób przeszkadzać w całej procedurze lub gryźć się z Clo?
Najlepiej wybierz ten droższy w formie inozytolu np inofolic itp. On jest w saszetkach do rozpuszczenia. Jest o wiele bardziej przyswajalny
cześć, byłam wczoraj na wizycie kontrolnej 15 dzień po 2 próbie iui, lekarz twierdzi że sprawa ciąży w trakcie i nie może powiedzieć tak ani nie. teraz kwestia prawidłowego zagnieżdżenia
pęcherzyk niby jest 6 mm, endometrium 23
mam brać nadal duphaston 2x1 i od wczoraj encorton 1mg 3x1 plus standardowo kwas foliowy
@ planowana na 9.12 ale liczę, że przy takiej grubości endo nie przyjdzie i że w ogóle będzie sukces
mam brać nadal duphaston 2x1 i od wczoraj encorton 1mg 3x1 plus standardowo kwas foliowy
@ planowana na 9.12 ale liczę, że przy takiej grubości endo nie przyjdzie i że w ogóle będzie sukces
zuzik85
A dlaczego nie zrobisz bety? 15 dzień po IUI to już pewniak. Już nawet na sikańca można się pokusić.cześć, byłam wczoraj na wizycie kontrolnej 15 dzień po 2 próbie iui, lekarz twierdzi że sprawa ciąży w trakcie i nie może powiedzieć tak ani nie. teraz kwestia prawidłowego zagnieżdżenia
Ja nie wytrzymałabym bez bety...
wstrzymam się z testem do soboty ...A dlaczego nie zrobisz bety? 15 dzień po IUI to już pewniak. Już nawet na sikańca można się pokusić.
Ja nie wytrzymałabym bez bety...
chce mieć jeszcze nadzieje
zuzik85
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."
Joaszka - nasza szczęściara z listopada, II kreseczki
GRUDZIEŃ
11- 12- nuna85 - monitoring przed IUI
15 - zuzik85 - przewidywany termin @
21- reqiem- testowanie po IUI
29- sroka87- wizyta w sprawie in-vitro
luska22 - laparoskopia
Evelevel - start z IVF
Candygirl600 - III podejście do IUI
"Pesymista szuka przeciwności w każdej okazji.
Optymista widzi okazję w każdej przeciwności..."
Nigdy się nie poddawaj!!!
Nigdy...nigdy...i jeszcze raz nigdy!!!
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."
Joaszka - nasza szczęściara z listopada, II kreseczki
GRUDZIEŃ
11- 12- nuna85 - monitoring przed IUI
15 - zuzik85 - przewidywany termin @
21- reqiem- testowanie po IUI
29- sroka87- wizyta w sprawie in-vitro
luska22 - laparoskopia
Evelevel - start z IVF
Candygirl600 - III podejście do IUI
"Pesymista szuka przeciwności w każdej okazji.
Optymista widzi okazję w każdej przeciwności..."
Nigdy się nie poddawaj!!!
Nigdy...nigdy...i jeszcze raz nigdy!!!
Ostatnia edycja:
@nuna85 wstawisz kalendarz? Bo ja dalej na telefonie i nie mam kompa jeszcze
Ju, ju, jestem ale coś straszna bidota dzisiaj, albo ja tak mało wiem. Jak by coś ktoś to pisać.
reklama
reqiem
ja 21.12 przewidywany termin @ i tym samym testowanie po II IUIJu, ju, jestem ale coś straszna bidota dzisiaj, albo ja tak mało wiem. Jak by coś ktoś to pisać.
Podziel się: