reklama
A czemu robią problem z tym lekiem?
Bo w większości stosowany przy zapłodnieniu pozaustrojowym i to dla nich problem już [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To zapraszamy na forum Kto po in vitro3 IUI nieudana Można mnie wpisać do kalendarza: 29 grudzień wizyta startowa do in vitro.
I głowa do góry!! In vitro to kolejny krok! Zapraszamy do nas3 IUI nieudana Można mnie wpisać do kalendarza: 29 grudzień wizyta startowa do in vitro.
reqiem
Fanka BB :)
Jestem właśnie po. Pęcherzyk był 25mm , endometrium 13 i nie było mojego lekarza i nie kazał mi brac żadnych tabletek. Pisałam do mojego, stwierdzil że on by profilaktycznie dał progesteron ale endo grube więc powinno byc ok. W ogóle ten lekarz co mnie inseminowal taki niedelikatny brrr.
Ostatnia edycja:
zuzik85
Czyli pęcherzyk już powinien pękać. Masz zrobić kontrolnej usg czy pękł?Jestem właśnie po. Pęcherzyk był 25mm , endometrium 13 i nie było mojego lekarza i nie kazał mi brac żadnych tabletek. Pisałam do mojego, stwierdzil że on by profilaktycznie dał progesteron ale endo grube więc powinno byc ok. W ogóle ten lekarz co mnie inseminowal taki niedelikatny brrr.
Warto, żeby czasem jakieś dziadostwo nie urosło.
Nie wszystkie kliniki przepisu ja Progesteron po IUI. Jak chcesz mieć pewność, że nie jest za niski to zbadaj w 19-20 d.c. wtedy w razie "w" podjedziesz po receptę na luteinę czy Duphaston.
[emoji110] [emoji110] [emoji110]
reklama
reqiem
Nie
Nie mam, bo jeżdżę do Czech do kliniki. Ale miałam parę cykli jeszcze w Polsce monorowanych i zawsze pekaly i to bez pregnylu. Chyba pójdę za Twoja rada i tak zrobie , a w domu mam jeszcze tabsy. Nie wiem czy to wynik jego niedelikatnosci czy faktycznie pękł pęcherzyk bo ból spory z lewej strony ad ciężko chodzić normalnie. A i nic nie mówił o poprawaniu przytulaniem wieczorem ale to chyba oczywiste co? No zobaczymy, teraz czekanie i zobaczymy czy prezent pod choinkę się uda dla mężaCzyli pęcherzyk już powinien pękać. Masz zrobić kontrolnej usg czy pękł?
Warto, żeby czasem jakieś dziadostwo nie urosło.
Nie wszystkie kliniki przepisu ja Progesteron po IUI. Jak chcesz mieć pewność, że nie jest za niski to zbadaj w 19-20 d.c. wtedy w razie "w" podjedziesz po receptę na luteinę czy Duphaston.
[emoji110] [emoji110] [emoji110]
Podziel się: