Mnie też coś rozkłada... Na szczęście jutro wolne i można się pokurować. Ja na razie próbuję naturalnie herbata z cytryną, sok pomarańczowy, syrop z cebuli i piniowy.Dziewczyny myślicie że przy przeziębienie normalnie brać leki czy jednak ostrożnie. Na test za wcześnie a jakby daj Boże się udało to może lepiej nie faszerowac się lekami a czuję że mnie coraz bardziej rozkłada.
reklama
Paracetamol smialo mozna wziac jakby co to nie zaszkodzi)
W mojej pierwszej ciazy pierwszym objawem bylo...przeziebienie))
Alicja tak duphaston moze zatrzymac okres bo to progesteron ktory w cyklu normalnie przed okresem spada a jak jest ciaza to zazwyczaj rosnie. Podajac sztuczny progesteron powodujesz ze nie ma spadku. Dlatego przewaznie gin kaza robic bete i jak nic nie wykarze to odstawic i przyjdzie okres. Ale czasami jest tak i u mnie tez bylo ze pomimo brania duzej dawki i tak @byla silniejsza.
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Alicja tak duphaston moze zatrzymac okres bo to progesteron ktory w cyklu normalnie przed okresem spada a jak jest ciaza to zazwyczaj rosnie. Podajac sztuczny progesteron powodujesz ze nie ma spadku. Dlatego przewaznie gin kaza robic bete i jak nic nie wykarze to odstawic i przyjdzie okres. Ale czasami jest tak i u mnie tez bylo ze pomimo brania duzej dawki i tak @byla silniejsza.
Ostatnia edycja:
reqiem
Fanka BB :)
Paracetamol smialo mozna wziac jakby co to nie zaszkodzi)
Alicja tak duphaston moze zatezymac okres bo to progesteron ktory w cyklu normalnie przed okresem a jak jest ciaza to zazwyczaj rosnie. Podajac sztuczny progesteron powodujesz ze nie ma spadku. Dlatwgo zazwyvzaj gin kaza robic bete i jak nic nie ykarze to odstawic i przyjdzie okres. Ale czasami jest tak i u mnie tez bylo ze pomimo brania duzej dawki i tak @byla silniejsza.
Dzięki! Bardzo pomocne !
reqiem
Cześć dziewczyny. Jestem tutaj nowa. Czy mogę wiedzieć do której iui podchodzicie? Są tu jakieś szczęśliwe ciążę z iui?
Hej! Ja miałam pierwsza tydzień temu i czekam z niecierpliwością na przyszły piątek żeby zrobić test
Hej! Ja miałam pierwsza tydzień temu i czekam z niecierpliwością na przyszły piątek żeby zrobić test
To trzymam mocno kciuki żeby się udało!
reqiem
To trzymam mocno kciuki żeby się udało!
Dziękuję bardzo!!
reklama
Podziel się: