Miesiac temu mialam podobnie. Zaczyna sie od kaszlu,przechodzi w bezglos. Porzadnie mnie wzielo. Za godzine lekarz. Pechowy mam ten rok. Od poczatku pod gorke. Mam nadzieje,ze na konvowce sie naprostujeA może to zadna choroba tylko ciąża :-)
reklama
Alicjaaa82
Aktywna w BB
Tr,ymaj sie moze nic straconego. Puki @ nie ma jest nadzieja.
reqiem
Fanka BB :)
Ja w zeszły poniedziałek miałam 12mm , w środę pregnyl i w czwartek IUI. Ponoć w czwartek wieczorem miał pęknąć. Rano była IUI , wieczorem mieliśmy poprawić. A co z tego wyszło okaże się za tydzień. Na razie nie czuję nic oprócz przeziębienia i okropnych czarnych myśli że się nie udałoZ usg pęcherzyk 14mm na drugim same drobne, w sobote kolejne usg. I się wyjaśni kiedy IUI
Hej u mnie miala pojawic sie @ ale nie zawitala mialam pozna owulke wiec pewnie sie opozni ale w tym cyklu zapomnialam co to pms czuje sie jakbym polyknela pilke do tego nieprzespana nocka chodze jak zombi eh, ja po 4 iui odpuscilam teraz czekam na laparoskopie ale najpierw musze miec ok biocenoze a co tam u was
reklama
Alicjaaa82
Aktywna w BB
Mi sie wudaje ze na piczatku nue szkodza leki bo dziecko pobiera z ciałka zółtego a nie od mamy .
Teraz mam ja pytanie czy dupaston møze zatrzymac okres ?
Teraz mam ja pytanie czy dupaston møze zatrzymac okres ?
Podziel się: