reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Testowanie mam w sobotę, dziś o mały włos nie poleciałam na betę. Już nie mogę, to jest jakaś masakra. Nie myślę o niczym innym. A jednocześnie myśląc boję się, że jak za dużo będę myśleć to nic z tego nie wyjdzie, więc staram się nie myśleć. OBŁĘD!
A jednak cały czas mam nadzieję ...

Alicja niestety organizm to skomplikowany mechanizm. To nic innego Ci nie pozostaje jak...czekac:)
Ja juz czuje ze nadchodzi @, wiec juz mysle o nowym cyklu:))

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Testowanie mam w sobotę, dziś o mały włos nie poleciałam na betę. Już nie mogę, to jest jakaś masakra. Nie myślę o niczym innym. A jednocześnie myśląc boję się, że jak za dużo będę myśleć to nic z tego nie wyjdzie, więc staram się nie myśleć. OBŁĘD!
A jednak cały czas mam nadzieję ...
Tyczusia,jak ja czytam Ciebie to jakbyś w mojej głowie siedziała :-) Widzę,ze myślenie mamy identyczne :-)
Ja jutro powinnam isc na bete,ale odpuszczam. Po poniedzialkowym teście nie mam raczej zludzen. Juz czuje,ze okres nadchodzi..A w pracy mam taki zapierdziel,ze udaje mi się czasem nie myslec.

Tyczusia,jak ja czytam Ciebie to jakbyś w mojej głowie siedziała :-) Widzę,ze myślenie mamy identyczne :-)
Ja jutro powinnam isc na bete,ale odpuszczam. Po poniedzialkowym teście nie mam raczej zludzen. Juz czuje,ze okres nadchodzi..A w pracy mam taki zapierdziel,ze udaje mi się czasem nie myslec.
Gotart, cieszę się, bo to znaczy, że nie zwariowałam. A jeśli zwariowałam to nie jestem w tym sama :p

Dziewczyny dopadla mnie jakas choroba:( jutro chyba do lekarza ide. Powinnam sie wsyrzymac z lekami do soboty ale chyba zatstuje jutro jesli mi sie nie poprawi. To bedzie 13 dzien po.

Mam nadzieje ze to nie choroba a fasolek.
HiperNova witaj rozgosc siè .Jakie u Ciebie wskazañia do iui

U mnie narazie @ brak. Czekam.
Za ta przedluzonà cierpliwošç šwîètà zostanè

reklama
Do góry