Przykro mi strasznieU mnie fostimon też nie pomogl cykl stracony! Nic nie urosło na prawym jamniki a na histopatologii wyszło że mam przewlekłe zapalenie endometrium i dostałam antybiotyk.
Może przez ten antybiotyk nic nie urosło?! Już sama nie wiem i siły już brakuje jeszcze mąż idzie na operacje serca 5 grudnia. Nie wiem jak ja to ogarnę na razie to mnie serce pęka jak myślę o nim
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
reqiem
Fanka BB :)
U mnie fostimon też nie pomogl cykl stracony! Nic nie urosło na prawym jamniki a na histopatologii wyszło że mam przewlekłe zapalenie endometrium i dostałam antybiotyk.
Może przez ten antybiotyk nic nie urosło?! Już sama nie wiem i siły już brakuje jeszcze mąż idzie na operacje serca 5 grudnia. Nie wiem jak ja to ogarnę na razie to mnie serce pęka jak myślę o nim
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, Ty podleszysz siebie, mąż serducho i akurat po nowym roku z nowymi siłami dacie razem radę! :*
Alicjaaa82
Aktywna w BB
Jade zaraz na betè a po pracy do gin. Mysle ze sie wszystko dzis roztrzygnie .
Trzymam kciuki!! Koniecznie daj znać!Jade zaraz na betè a po pracy do gin. Mysle ze sie wszystko dzis roztrzygnie .
Trzymam kciuki:*Jade zaraz na betè a po pracy do gin. Mysle ze sie wszystko dzis roztrzygnie .
zuzik85
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] za wysoką betę!!!Jade zaraz na betè a po pracy do gin. Mysle ze sie wszystko dzis roztrzygnie .
Trzymam kciukji mocno!!Jade zaraz na betè a po pracy do gin. Mysle ze sie wszystko dzis roztrzygnie .
reqiem
Trzymam kciukji mocno!!
Czekamy na info!
reklama
Podziel się: